Atklāj savu karmu pēc dzimšanas gada: tas var izskaidrot tavu likteni!

Budisti tic, ka dvēsele var piedzimt līdz pat deviņām reizēm. Tas nozīmē, ka mēs varam atgriezties cilvēka veidolā tieši tik daudz reižu. Katru pārdzimšanu raksturo Meva, kas nozīmē dzimumzīme vai atzīme.

Tieši Meva atklāj noslēpumu par to, cik reizes tu jau esi dzīvojis, kāda karma tevi sagaida nākotnē, un cik dzīvju tev vēl ir priekšā.

Protams, individuālās Mevas aprēķināšana ir diezgan sarežģīts process. Tomēr šodien mēs piedāvājam vienkāršotu pieeju, kas to padara pieejamāku.

Lai iegūtu informāciju, tev nepieciešams aplūkot tabulu, kurā blakus tavam dzimšanas gadam ir norādīts arī tavs dzīves numurs.

1.Meva

Nemierīgs raksturs un pēc dabas pesimists, kurš lielākoties pielāgojas situācijai un reti cenšas to mainīt. Ārēji draudzīgs un atvērts, bet iekšēji joprojām ir spītīgs bērns.

Šim cilvēkam ir tendence uz krasu noskaņojuma maiņu. Viņš nav romantiķis, bet ļoti ilgojas pēc mīlestības. Viņam nav piemērots saspringts darbs; nepieciešama mierīga plānošana un pārdomāšana. Viņa darbība var būt saistīta ar ūdeni.

2.Meva

Draudzīgs cilvēks, kurā nav ne miņas no agresijas. Viņš nav ambiciozs un neizrāda iniciatīvu, taču ir ārkārtīgi pedantisks līdz pat mazākajām detaļām. Lielisks izpildītājs, bet nekad ne līderis. Labākie dzīves gadi ir no 45 līdz 47.

Cilvēks, kurš ir saldummīlis un kam ir tukls ķermenis, biežāk rīkojas, vadoties no savām jūtām, nevis loģikas.

Ienākumi nav ne lieli, ne mazi. Jāizvairās no azar***lēm – aizraušanās ar tām var beigties ar sliktu iznākumu. Profesija saistīta ar sabiedrisku darbību, cilvēkiem, dabu vai lauksaimniecību.

3.Meva

Šis cilvēks pieaug agri un ir neatkarīgs pēc rakstura. Viņš jūtas vienmēr jauns un optimistisks. Lai arī viņš ir pozitīvs, viņam piemīt liela ietiepība un neiecietība, kas apgrūtina samierināšanos ar apstākļiem.

Labākais vecums šim cilvēkam ir no 34 līdz 38 gadiem. Viņš domā tikai vienu dienu uz priekšu, un bieži iegūst daudz punus. Viņam ir laba miesasbūve, ir spēcīgs un darbīgs, taču viņam ir vājās pēdas un nervu problēmas.

Ja šis cilvēks ir sācis šo ieradumu, tad tas ir uz visiem laikiem. Viņš ir impulsīvs un tiešs, un nauda bieži iztek cauri pirkstiem. Viņš ir absolūti neekonomisks un nespēj taupīt. Darba jomā viņam vislabāk piemērotas sfēras, kurās var sevi izpaust – piemēram, skolotāja, oratora, rakstnieka vai muzikanta lomas.

 

 

4.Meva

Kopumā pozitīvs cilvēks, taču ar vāju gribu un bailīgs. Viegli ievainojams un ļoti labsirdīgs. Ideālais vecums – līdz 38 gadiem. Ķermeņa uzbūve vāja, piere liela un augsta.

Liela iespēja inficēties ar dažādām sli***ām.  Šīs karmas sievietēm bieži ir problēmas ar attiecībām.

Ārēji skaisti cilvēki. Nobriest agrā vecumā. Viņiem ir grūtības izveidot stipras un ilglaicīgas attiecības. Maz ticams, ka izveidos ģimeni. Viņus viegli aptīt ap pirkstu, apzagt.

Nauda un citas materiālās vērtības neturas. Kā darbības veids vispiemērotākie ir svētku organizācija, sakari ar sabiedrību.

 

 

 

 

5.Meva

Neviennozīmīgs cilvēks. Gan labs, gan slikts. Gan tikls, gan netikls. Gan mērķtiecīgs, gan slinks. Sarežģīts vecums iestājas 42 gados. Maksimāli attīstīts pašsaglabāšanās instinkts.

Spēcīga miesasbūve, organisms pats atgrūž dažādas kaites. Liela vajadzība pēc mīlestības. Tieksme dominēt. Veiksme nav biežs līdzgaitnieks, taču viņš ātri atgūstas no zaudējumiem. Tendence aizrauties ar aza****ēlēm, kā dēļ var zaudēt visu. Šim cilvēkam nepieciešams vadošs amats – tajā viņš sevi var realizēt pilnā mērā.

 

 

6.Meva

Labi attīstīta intuīcija. Pēc dabas līderis un novators. Vienmēr izvirza augstus mērķus un ar pārliecību virzās uz tiem. Apmierināts ar sevi un ļoti baidās no neveiksmēm.

Labākais vecums – 40 gadi. Kalsna un stūraina ķermeņa uzbūve. Ātri pārpūlas.

Attiecībās mīl gan dominēt, gan pakļauties. Labi apietas ar naudu. Ātri nopelna un strauji iztērē. Veiksme nav bieža viešņa. No šā cilvēka iznāk labs tirgotājs, skolotājs, orators, sludinātājs.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment