Atklāj savu karmu pēc dzimšanas gada: tas var izskaidrot tavu likteni!

7. Meva

Neapvalda emocijas, pēc dabas optimists. Prot pārliecināt cilvēkus un ir labs orators. Teicams manipulators. Apvainojas un dusmojas, kad viņam nepievērš uzmanību.

Ļoti uzmanīgs pret detaļām. Dzīve stabilizējas pēc 40 gadu vecuma. Vienatnē nespēj sasniegt vēlamo, jo nepietiek neatlaidības.

Dievina brīvību. Rūpīgi izvēlas partneri. Teicams jurists vai finansists.

8.Meva

Ļoti ietiepīgs, pārliecināts par sevi. Ja viņam ir kādi uzskati, tad tos ir grūti mainīt. Konservatīvs, bieži uztiepj savu viedokli citiem. Ārēji ļoti mierīgs, iekšēji – stiprs.

Pēc dabas – vilks ar augstu pašnovērtējumu. Ķermenis liels un veselīgs.

Neizvēlīgs sakaros, taču nomierinās, kad izveido ģimeni. Gūst panākumus diezgan agri, ļoti atkarīgs no naudas. Darbā izvēlas stabilitāti un uzticamību.

9.Meva

Ļoti jūtīgs un emocionāls cilvēks. Dzīvo spilgtu, bet bezjēdzīgu dzīvi. Neiecietīgs un impulsīvs. Tiecas kritizēt visu, kas ir apkārt. Gaida no citiem pārāk daudz. Maina partnerus kā cimdus.

Pēc dabas ideālists, kas nicina materiālos labumus. Sasniedzot pusmūžu, viņam sākas lejupslīde visās dzīves jomās. Spēcīgs, elastīgs cilvēks ar vidēju miesasbūvi.

Prot apburt no pirmā acu skata. Veiksme nav biežs sabiedrotais. Naudas nav ne daudz, ne maz. Nepieciešami līdzekļi, taču pietrūkst neatlaidības to iegūšanai. Bieži darbojas diplomātijas, aktiermākslas, tēlotājmākslas jomās.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment