Parādu, kā gatavoju karsto, ko visi apēd “pa tīro”: gaļa un kartupeļi cepeškrāsnī, kurai nav jāstāv klāt

Pirms uzrakstu pašu recepti, vēlos informēt kāpēc šī recepte ir tik laba un kāpēc kartupelis ir tik vērtīgs.

 

Gaļa un kartupeļi ir vieni no populārākajiem un vienkāršākajiem ēdieniem, kas var tikt pagatavoti mājas virtuvē.

Tas ir vienkāršs ēdiens, kas iekļauj dažādus produktus, tostarp gaļu, kartupeļus un sīpolus. Tas ir populārs ēdiens, kas var tikt pagatavots dažādos veidos, sākot no cepeškrāsns līdz pannai.

Kartupeļi ir lielisks papildinājums jebkuram ēdienam un ir ļoti ieteicams iekļaut tos savā ikdienas uzturā. Kartupeļi ir lieliska ogļhidrātu, šķiedrvielu un vitamīnu avots, kas palīdz uzturēt veselīgu ķermeni un palīdz saglabāt enerģiju.

Turklāt, šis ēdiens ir bagāts ar vitamīniem un minerāliem – Kartupeļi satur C vitamīnu, B6 vitamīnu, dzelzi, kāliju, fosforu un magniju, kas palīdz organismam izkopt veselību.

 

Tātad, ja vēlaties pagatavot vienkāršu un garšīgu ēdienu, kas ir veselīgs un piepilda organismu ar nepieciešamajām uzturvielām, iekļaujiet kartupeļus savā gaļas ēdienā un baudiet to…

 

Šodien pagatavoju garšīgu ēdienu – sautētus kartupeļus ar gaļu krējuma mērcē. Ēdiens sanāca ļoti garšīgs un to var pagatavot no pieejamajiem produktiem.

Iesaku izmēģināt šo recepti, jo tā piesātinās jūsu ģimeni un apmierinās to vēderus…

Tad nu lūk, pienākusi kārta pašai receptei..

LASI VĒL: Kā atbrīvoties no celma 1 stundā. Nevajag neko smērēt un izraut ar saknēm. Pārbaudīta metode

Sastāvdaļas:

Gaļa – 600 gr
Sāls – 1/2 tējk
Melnie pipari – pēc garšas
Sausā adžika – pēc garšas
Kartupeļi – 800 gr
Sīpols – 200 gr
Skābais krējums – 300 gr
Ķiploki – 3 zobi
Siers – 150 gr

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu precīzu pagatavošanas gaitu

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment