2. Lielisks komponents, kas garantē gludas pankūkas bez caurumiņiem, ir kartupeļu ciete. Tā jāpievieno kopā ar vārošu ūdeni un tad visu jāsamaisa.
3. Miltus pievieno pašās beigās un pakāpeniski, lai nebūtu neviena kunkulīša pankūkās nebūtu.
4. Tad uzkarsē eļļu pannā un sāk cept pankūkas. Kad tās ir gatavas, var likt tajās jebkuru pildījumu. Iesaku cieto sieru ar vārītām sēnēm un sasmalcinātām dillēm. Sanāks labāk par jebkuru picu!
Cilvēkiem pankūkas ir iecienītas, jo tās ir garšīgas un daudzveidīgas, piedāvājot iespēju izmantot dažādas piedevas. Tās ir viegli un ātri pagatavojamas, un sastāvdaļas parasti ir pieejamas katrā virtuvē. Pankūkas bieži ir saistītas ar ģimenes tradīcijām un svētkiem, radot patīkamas atmiņas. Turklāt tās ir ekonomiskas un piedāvā iespēju radoši eksperimentēt ar receptēm.
Sastāvdaļas:
4 ēdamkarotes augu eļļas
4 ēdamkarotes cukura
2 glāzes miltu
2 glāzes piena
4 olas
2 ēdamkarotes kartupeļu cietes
1 glāze vāroša ūdens
Vanilīns
Šķipsniņa sāls
Katrai saimniecei noteikti ir sava īpaša un simtprocentīgi uzticama recepte pankūku pagatavošanai. Pastāsti par to komentāros!
Tevi noteikti interesēs
- Padomju laika salāti, kurus velti esam pārstājuši gatavot: 5 aizmirstas receptes
- Lieliski salāti aizņemtām dienām – vienkāršs biešu un gurķu salikums, kas priecē ar savu sātīgumu un garšu
- Kāpēc daudzas sievietes mūsdienās izvēlas mainīt savu dzīvi pat pēc 30 vai 40 gadu kopdzīves — 7 iemesli
- Vīrieši neizvēlas ideālas sievietes — viņi izvēlas gudrās: mana vecmāmiņa bija precējusies 60 gadus un zināja, kāpēc
- 9 lietas, ko daudzi aizmirst izdarīt pirms pirmajām salnām — pārbaudiet, vai neko neesat palaiduši garām
- Ja šajā dienā no rīta ir sarkana rītausma, tas nesola neko labu: tautas gudrības par 11. novembri








