Atklāju metodi, kā cept gardas pankūkas, lai tās nepieliptu pie pannas; tagad arī mani draugi prasa šo recepti

Mana vecmāmiņa cep ideālas pankūkas. Katra pankūka ir kā mākslas darbs, kā no reklāmas. Tās ir tik gardas pie tējas, un vēl ar medu – īsta bauda.

Kad biju maza, skatoties uz šīm pankūkām, es jautāju, vai pildījums neiztecēs, ja tās ir tik caurumainas. Vecmāmiņa ilgi smējās, bet jau nākamajā dienā viņa izcepa pankūkas bez caurumiem tieši man. Es biju ļoti priecīga!

Kādā mēnesī meitene ir dzimusi, tāds arī viņai ir raksturs. Puišiem arī ir vērts to uzzināt..

Pankūkas bez caurumiņiem

Kad man nepieciešams pagatavot pankūkas pildīšanai, es vienmēr izmantoju vecmāmiņas recepti. Līdz šim labāku neesmu atradusi. Šīs pankūkas ir viegli pagatavojamas un ļoti izturīgas. Tās ir ideāli piemērotas jebkuram pildījumam, īpaši iebiezinātajam pienam vai ievārījumam. No tām var arī pagatavot saucamās “aploksnītes” ar cieto sieru, zaļumiem un sēnēm. Siera garša būs lieliska, un tas neiztecēs!

Sastāvdaļas:

4 ēdamkarotes augu eļļas

4 ēdamkarotes cukura

2 glāzes miltu

2 glāzes piena

4 olas

2 ēdamkarotes kartupeļu cietes

1 glāze vāroša ūdens

Vanilīns

Šķipsniņa sāls

 

Lasi vēl: Atbrīvojos no apavu smakas! Pat karstākajās dienās mani apavi vairs nesmird. Uzzini vienkāršu triku

 

Ir gan vairākas lietas, kas jāievēro!

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk un uzzinātu pagatavošanas gaitu

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment