Atklājusi sev vēl 7 veidus, kā izmantot papīra dvieļus: tā ir gandrīz kā brīnumlieta

Es, nodzīvojusi gandrīz 40 gadus, nezināju, ka papīra dvieļus var izmantot ne tikai galda noslaucīšanai vai šķīvju noslaucīšanai.

Godīgi sakot, es tos nekad neesmu izmantojusi nekādā citā veidā. Līdz brīdim, kad žurnālā ieraudzīju rakstu ar 20 padomiem, kā šo produktu izmantot virtuvē un ikdienā. Nu, es sev izvēlējos tikai 7 no 20 padomiem, bet jums uzskaitīšu visus. Es esmu pārsteigta.

Šie papīra dvieļi ir brīnišķīgs izgudrojums, es tos iesaku visiem. Ja jūs nezinājāt par brīnumlietām, kā es tās tagad saucu, es jums par tām pastāstīšu.

Pirmkārt – 7 veidi, kas man ļoti patika un iepatikās mūsu ģimenē jau pirmajā reizē.

Klasisks plūmju ievārījums bez kauliņiem – vienkāršākā un ātrākā plūmju ievārījuma pagatavošanas recepte

Kā vēl var izmantot papīra dvieļus:

1. Lai cepot pankūkas, aptiniet augu eļļas pudeli, lai pilieni nenopilētu uz plīts un galda. Es aptinu ar plānu gumiju, jūs varat izmantot papīra saspraudi.

2, Pirms gatavošanas mikroviļņu krāsnī aptiniet pāris mitrus dvieļus ap dārzeņiem. Šādā veidā kartupeļi, burkāni vai bietes nekļūs sausi un  mitrums neiztvaikos.

3. Pirms cepšanas nosusināt kartupeļu šķēles vai ābolu šķēles pīrāgam, ievietojot tās ar papīru izklātā šķīvī. Šādā veidā varat arī nosusināt sulu no gurķiem, ja tos rīvējat salātiem.

4. Aptiniet lapu salātus un ievietojiet tos ledusskapī, jo papīrs uzsūks visu lieko mitrumu, pagarinot salātu svaigumu un derīguma termiņu. Šādi glabāt salātus ir daudz ērtāk nekā celofāna maisiņā.

Kādas drēbes nevilks neviena sevis cienoša, gudra un eleganta sieviete

Bet labākie padomi tikai sekos!

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment