Atklāti par TO: Ko sievietes vēlas gultā

shutterstock_96614200-745x494

Lielākā daļa no mums jūtas neveikli, kad jārunā par seksu,  bet, kad ar to nodarbojas, tad nav nekādu problēmu.

Patiesībā daudzi pāri pat izvairās no šī temata. Rezultātā jums var nebūt ne jausmas, ko jūsu otrā pusīte patiesībā vēlas vai nevēlas gultā. Tā uzskata Kentuki universitātes seksa pētnieks Kristens Marks.

Lai palīdzētu jums abiem, piedāvājam ielūkoties aptaujas rezultātos par to, ko sievietes vēlas sagaidīt gultā. Paturi to prātā, jo varbūt arī tava partnere vēlas to pašu

 

Neesi tik pieklājīgs

Ieper viņu, sasien viņai rokas vai piespied viņu pie sienas. Vairākas no aptaujātajām sievietēm atklāja, ka vēlas “rupjāku” seksu.

“Es vēlētos, lai mans vīrs būtu agresīvāks!” atklāj kāda sieviete. “Es nerunāju par pātagām, ķēdēm vai 50 nokrāsām, bet tikai nedaudz vairāk agresijas un dominances.”

Psiholoģe un seksa terapeite Arlīna Goldmane no Filadelfijas skaidro, ka dažas sievietes fantazē par atteikšanos no kontroles, jo viņas jau visas dienas garumā bijušas par kaut ko atbildīgas. “Tas, ka var atbrīvoties un nav jāpieņem lēmumi, var būt uzbudinoši,” viņa stāsta.

Turklāt, gaidīšana un neziņa par to, kas notiks tālāk, ir seksīga. “Seksā liela nozīme ir neprognozējamībai, un kad tev jau ilgu laiku ir viens partneris, tad sākotnējā eiforija un uztraukums sāk pazust. Tāpēc ir labi, ja pāris riskē un atgūst atpakaļ kaisli.”

Nevajag arī pārlēkt uz porno filmām līdzīgu dominanci, jo ne visām sievietēm tas patīk. Sākumā noskaidro, kas viņu uzbudina, un tad, kad ķeries pie lietas, vēro viņas reakciju.

Izej no guļamistabas

Kāda sieviete atklāj: “Man patīk, kad draugs sāk rīkoties kaut kur ārpus ierastās guļamistabas. Tajās reizēs esmu bijusi uzbudināta visvairāk.”

Goldmane skaidro, ka  mīlēšanās neierastās vietās parāda, ka tu viņu iekāro nevis tikai vēlies seksu. Turklāt, ja esat publiskā vietā un nevarat to darīt uzreiz, tad tas rada lielāku uzbudinājumu vēlākam laikam.

Tavs gājiens: noskūpsti viņu atrodoties virtuvē, turi viņu cieši klāt, kad esat ballītē, vai pastāsti viņai, ko vēlies izdarīt, kad iekāpsiet liftā, lai dotos uz savu istabiņu.

Nebaidies no seksa rotaļlietām

Aptaujas rezultāti liecina, ka dažas sievietes vēlas izmantot seksa rotaļlietas. Viena no dalībniecēm atbildēja, ka viņai ļoti patīk tādas lietas kā jaudīgs klitora stimulators vai anālās bumbiņas.

Laulību un ģimenes terapeits Īans Kerners skaidro, ka rotaļlietas var sievieti ātrāk novest pie kulminācijas:

“Daudzās seksa pozās klitors tiek stimulēts tikai brīžiem vai vispār nemaz, savukārt vibrators var nodrošināt pastāvīgu, kontrolētu un tiešu stimulāciju.”

Turklāt, nekad nenāk par sliktu pamēģināt kaut ko jaunu – pētījuma rezultāti liecina, ka sievietes, kuras dod priekšroku dažādībai, visbiežāk arī sasniedz orgasmu.

Neskrien uz finišu

Tu jau zini, ka sievietēm patīk priekšspēle, taču dažas no viņām atzīst, ka vēlas vairāk no tā, kas ir vēl pirms tam. Kāda dalībniece to nosaukusi par pirmspriekšspēli.

“Es labprāt ļautu draugam stundām ilgi skūpstīt manu kaklu, plecus, un vēderu, bet viņš jau pēc pāris minūtēm vēlas pāriet pie intīmajām vietām.” Stāsta kāda sieviete.

Vēl kāda dalībniece atklāj: “Tā vietā, lai sāktu uzreiz, mans ideālais sekss iekļauj arī “pirmspriekšspēli”, piemēram, maigošanos, lai varētu noskaņoties, tad priekšspēli, un tikai tad dzimumaktu. Man vajag daudz laika, lai sasniegtu orgasmu.”

Viņai ir taisnība. Pētījumi pierāda, ka sievietēm vajadzīgs līdz pat 45 minūtēm ilgs laiks, lai sasniegtu orgasmu.

Kerners skaidro, ka nav noteikta plāna, cik ilgs laiks jāvelta katrai seksa stadijai – vienkārši mēģini izvairīties no taisnākā ceļa un nedodies uzreiz uz intīmajām vietām. Pakavējies nedaudz ilgāk pie citām viņas ķermeņa daļām, ko citreiz esi atstājis novārtā, piemēram, pie kakla, ausu ļipiņām, pleciem un muguras.

Avots: menshealth.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Nira shalom</cite>

    Witam, jestem NIRA SHALOM, jestem tutaj, aby rozpowszechniać tę dobrą nowinę dla całego świata, w jaki sposób dostałem moją ex-miłość z powrotem. Kiedyś spotkałem się z przyjacielem, który wprowadził mnie do Baba Wale da Wiseman, Wielkiego Wysłannika, opowiedziałem mój problem Baba Wale o tym, jak moja ex-miłość zostawiła mnie i mnie Również jak bardzo potrzebowałem pracy w bardzo dużej firmie. Powiedział mi tylko, że trafiłam we właściwe miejsce, gdzie będę potrzebować mojego serca bez żadnego efektu. Powiedział mi, co muszę zrobić, po tym jak zostało to zrobione, W ciągu najbliższych 2 dni Moja miłość zadzwoniła do mnie przez telefon i żałowała, że ​​żyjesz mnie wcześniej, a także w ciągu najbliższego tygodnia po mojej miłości zadzwonił do mnie Prosić o wybaczenie, zostałem wezwany na rozmowę w mojej pożądanej firmie, musiałem pracować jako nadzorca. Jestem tak szczęśliwy i przytłoczony, że muszę powiedzieć to całemu światu, w jaki sposób Baba Wale pomaga mi dać moje pragnienie serca. Baba Wale jest specjalistką od wszelkiego rodzaju zaklęć i dobrej magii. Jeśli potrzebujesz jakiejkolwiek pomocy, skontaktuj się z Babą Wale pod następującym adresem e-mail: [email protected]
    WhatsApp: +2348129806153

    Podziękujesz mi później.

Leave a Comment