Atklāts attēls ar meiteni no šausminošas seksa verdzeņu izsoles Irākā (+FOTO)

Attēls tika uzņemts Saūda Arābijā notiekošā izsolē, papildus tālrunī atradās attēli, kas liecina par meitenes iesaistīšanu nepārprotami seksuālā darbībā ar vīriešiem, atrodies viesnīcā.

Ar tālruni uzņemtajiem attēliem tika pievienota atrašanās vietas atzīme, daudziem viedtālruņiem šī funkcija ir iestatīta automātiski.

Karavīri izmisīgi cenšas atrast sievietes ģimeni un veikt glābšanas mēģinājumu. “Mēs sazināmies ar jazīdu izcelsmes biedriem, lai atrastu attēlā redzamo sievieti, noteiktu viņas atrašanās vietu un veselības stāvokli.

Mēs ceram, ka izdosies atbrīvot kā viņu, tā arī citas irākietes, kas tika sagūstītas un pārdotas seksa verdzībā, jo ISIS šādi rīkojoties pārkāpis jebkuras cilvēktiesības.”

Diemžēl šis nav pirmais gadījums, kad ISIS pieķerti, pārdodam izvarošanas upurus Saūda Arābijā. Kāda 18 gadus veca jazīdu meitene, kurai izdevās izbēgt no ISIS gūsta, apgalvo, ka viņu pārdeva starptautiskā izsolē. Džinana, kura ir pusaudze, tika nolaupīta no Ziemeļirākā esoša ciema, kad ISIS kaujinieki tur iebruka pagājušā gadā, vēlāk meitene tika spīdzināta un pakļauta seksuālai vardarbībai.

Lasi vēl: Viņa kļuva par seksa verdzeni 15 gadu vecumā. Lūk, viņas stāsts!

Viņa skaidroja, ka Mosulā ir kāda telpa, kurā gūstā tiek turēti vairāki duči sieviešu, tajā sievietes tika pārdotas ne tikai sīriešiem, bet arī arābiem un rietumniekiem, kuru nacionālā piederība nav īsti skaidra.

Džinana savā grāmatā “Daesh verdzene” raksta, ka potenciālie pircēji sievietes aplūkoja un pārbaudīja kā lopus.

ISIS teroristu cietsirdība pret jazīdu meitenēm nav nekāds retums. Jūnijā ISIS ekstrēmisti dzīvas sadedzināja 19 kurdu sievietes, kuras attiecās kļūt par seksa verdzenēm. Viņas tika ievietotas metāla būrī un sadedzinātas vairāku simtu cilvēku priekšā.

Pēc Apvienoto Nāciju aplēsēm ISIS gūstā kopš 2015. gada oktobra tur aptuveni 3 500 cilvēkus.

Avots: ahtribune.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment