Atklāts kas noticis ar Justīnes mazās meitenītes brāļiem un māsām – neviens nav aizdomājies par to

Ir zināms, kas noticis ar mazās meitenītes Justīnes brāļiem un māsām. Pēc šī traģiskā notikuma Latvijas iedzīvotāji sāka izrādīt interesi un bažas par citiem bērniem, kuri dzīvo ģimenē.

Pavisam nesen tika noskaidrots, kas noticis ar mazās Justīnes brāli un māsu, kamēr abi vecāki atrodas apcietinājumā. Tagad ir zināms, kur šie bērni atrodas un kas par viņiem rūpējas.

Valsts bērnu aizsardzības inspekcijā intervijā tika atklāts, ka ceturtdien bija sasaukta starpinstitūciju sanāksme, kurā tika pieņemti nozīmīgi lēmumi, lai lemtu par turpmāko bērnu likteni. Šeit ir atskats uz to, kas tieši ir nolemts!

Valsts bērnu aizsardzības inspekcijas pārstāvis Taivo Trams intervijā atzina, ka šī ģimene bija iekļuvusi bāriņtiesas redzeslokā tikai vienu reizi, kad Justīnes īstajai mātei ar tiesas spriedumu tika atņemtas aizgādības tiesības.

 

Inspekcijā intervijā netika noliegts, ka būs jāvērtē visi līdzšinējie soļi attiecībā uz mazās Justīnes brāļiem un māsu, lai gan pašlaik galvenā prioritāte ir nodrošināt viņiem nepieciešamo palīdzību.

Lasīt vēl: Vēlu vakarā ar vīru bērnu laukumā atradām 2 pazudušas meitenītes, kuras ilgi meklēja šo …

Justīnes brālis un māsa ir izņemti no ģimenes un pašlaik saņem atbalstu no atbildīgajām iestādēm. Šīs iestādes rūpīgi sekot līdzi visiem jaunumiem, kas saistīti ar bērnu vecākiem, kuri pašlaik atrodas apcietinājumā.

 

Video no “LTV Ziņu dienests“:

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment