Ātra uzkoda, ko savulaik gatavoja teju katrā PSRS laiku ģimenē; es joprojām to gatavoju bieži

Šodien gribu atgādināt par vienkāršu un ātri pagatavojamu uzkodu, kas PSRS laikos bija ļoti iecienīta.

Atceros, kad mēs ar vīru tikko bijām apprecējušies un devāmies ciemos pie viņa mātes, viņa bieži gatavoja šo ēdienu un sauca to par ebreju uzkodu. Smieklīgi, vai ne? Padomju laikā – populāra ebreju uzkoda… Cik interesanti!

Lasi arī: Šis vienkāršais triks liks jūsu dobēm nest augļus trīs reizes biežāk, tomēr labāk to pārbaudīt pašiem

Vai jūsu ģimenēs to gatavoja? Dažreiz viņa to gatavoja tikai no kausētā siera, citreiz pievienoja vārītu olu. Abās versijās tas bija ļoti garšīgi. Kopumā šī uzkoda ir kļuvusi par mūsu ģimenes tradīciju – viegli pagatavojama, sastāvdaļas vienmēr ir pieejamas, un pats galvenais – man tā ļoti patīk…

Viena no galvenajām sastāvdaļām – vārīta ola. Un tas šo uzkodu padara par ļoti vērtīgu. Ola ir pilnvērtīgs olbaltumvielu avots, kas nodrošina ilgstošu sāta sajūtu. Tajā ir arī būtiski vitamīni un minerālvielas, piemēram, A, D, E vitamīns, B grupas vitamīni, kā arī dzelzs, cinks un selēns.

Kā organizēt augu laistīšanu sausā un karstā laikā. 2 vienkāršas un efektīvas metodes

Vārītas olas palīdz uzturēt muskuļu masu un enerģijas līmeni, kas ir īpaši svarīgi aktīviem cilvēkiem un sportistiem.

Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās!

Ķeramies klāt pagatavošanai!

Gatavošana:

Tātad, vārītas olas rīvē uz rupjas rīves.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk