Atradu 2 perfektus trikus, kā izmazgāt zeķes, lai tās kļūst atkal sniegbaltas: Atklāšu arī jums!

Ilgu laiku esmu cīnījusies ar problēmu, kā sasniegt ideālu tīrību, izmazgājot baltas zeķes, jo tās ir bērniem ļoti mīļas! Mans jaunākais dēls teica, ka tagad baltas zeķes ir ļoti modernas.

Baltas zeķes ir kļuvušas ļoti modernas pateicoties modē mainīgajām tendencēm, kas bieži dod priekšroku parastajām, vienkāršajām un viegli kombinējamām drēbēm.

Tās var viegli pielāgot dažādām stila un apģērbu kombinācijām, piedodot tām universālu un praktisku pieeju, kas ir ieguvusi popularitāti gan iedzīvotāju vidū, gan arī modes pasaules platumā.

Visas baltās lietas ar laiku kļūst pelēkas un zaudē savu izskatu. Un zeķes ir liela problēma. Mani bērni iet uz treniņiem, pēc kuriem visas viņu drēbes izskatās kā melnas lupatas. Pat veļas mašīna nespēj tikt galā ar tik lieliem netīrumu.

 

Es biju nogurusi no tā, un nolēmu atrast veidu, kā padarīt baltās zeķes ilgāku kalpošanas laiku. Tagad es dalos ar trikiem, kā tās izmazgāt, lai būtu pilnīgi tīras:

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 57%

0%

 

Es esmu izmēģinājusi dažādas metodes, piemēram, vārīšanu un cepamo sodu. Tas palīdz, bet ne tik efektīvi, kā es cerēju. Pēc vārīšanas zeķes kļūst pelēkas, nevis atgriežas baltā krāsā, bet cepamā soda nepilnīgi novērš melnību. Izskatījās, ka zeķes jau ir bijušas vairākas dienas valkātas.

Par laimi, mana darba kolēģe ieteica divus jaunus un efektīvus veidus, kā risināt šo problēmu. Viņa pašai ir divas meitiņas, kuras regulāri nēsā baltās zeķes, tāpēc viņa meklēja un atrada īpaši efektīvu mazgāšanas metodi, kas padarīja zeķes sniegbaltas, gluži kā jaunas!

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment