Atrasti pierādījumi tam, ka Mozus patiešām pāršķīra Sarkano jūru

 

Zviedru zinātnieks Lenarts Mollers kopā ar savu pētnieku komandu un amerikāņu televīzijas komandu devās pa Mozus “iestaigāto taku”. 

Kādā brīdī zinātnieki izpētīja arī Sarkanās jūras dzelmi, un dīvainā kārtā viņi uzgāja dučiem seno ēģiptiešu relikviju, kas piederējušas ēģiptiešu armijai.

Attēlu rezultāti vaicājumam “moses red sea”

Arī 1978. gadā pētnieks un arheologs  Rons Vats ziņoja, ka viņam ir foto pierādījumi ar zeltītiem kaujas ratiem, cilvēku fosilijām un zirgu kauliem, kas tika atrasti Sarkanajā jūrā. 

Attēlu rezultāti vaicājumam “moses red sea”

Pastāv arī mazliet loģiskāks izskaidrojums – zinātnieks un publicists Karls Drevs teica, ka Bībelē vienkārši ir mazliet nepareizs tulkojums un ka Mozus patiesībā nemaz nepāršķīra Sarkano jūru. Balstoties uz viņa pētījumiem, neticami spēcīgi vēji bija pāršķīruši tuvumā esošā ezera ūdeni, kas izveido riskanu, bet sausu taku, kas sniedzas aptuveni 4 kilometru garumā. Karls saka, ka kaut kas tāds ļoti spēcīga vēja gadījumā ir iespējams.

Avots: topratedviral.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Jura</cite>

    Dievs izmantoja Mozu lai parskirtu Sarkano juru. Bibelee visi vardi ir patiesiba.

  • <cite class="fn">Ritvars</cite>

    Tu domā – kā izmantoja? Seksuāli? Īstenībā -ja lasa krieviski, ir tāds saits Laboratorija Alternativnoi Istorii. Tur vīri braukā apkārt pa pasauli, pēta uz vietas saglabājušās drupas, lasa grāmatas, veic eksperimentus. Stingri zinātniski. Un atrod daudzus bībelē aprakstītus gadījumus kā reālus. Bieži gan visai pārnestā nozīmē, bet, ņemot vērā rakstīšanas laika cilvēku sapratnes līmeni, viss atbilst. Bet pamanīta arī dzēstas un sagrozītas lietas.
    Lai tur kā būtu, tas viss prasa līdzekļus. Aizbraukt, savām acīm apskatīties, cik ticami ir stāsti par Meksikas piramīdām, par Peru indiāņiem un, kaut tepat, Ēģiptē.
    Lielisks veids reālu un regulāru papildinājumu gūšanai savam budžetam, ir dalība izlozēs. Tāpat kā pērc apdrošināšanu savam auto pie apdrošināšanas brokera, kurš piemeklē tev izdevīgāko piedāvājumu, vari iegūt pieeju pasaules lielākajām loterijām caur loteriju brokeru platformu – ātra reģistrācija, droša datu šifrēšana ar SSL tehnoloģiju, iespēja izvēlēties likmi atbilstoši savam maciņam, vērot izlozi tiešsaistē. Šis ir veids, kā izmainīt savu dzīvi! Noķer savu veiksmi! http://ej.uz/jjan Un dodamies uz Meksiku!

  • <cite class="fn">Jura</cite>

    Nu Ritvar- kadas mulkibas-seksuali. Rakstisu savadaak-Dievs deva gudribu Mozum un deva noradijumus. Dievs parskira Sarkano juru bet ar Mozus palidzibu.

  • <cite class="fn">Ronja</cite>

    Karls saka, ka kaut kas tāds ļoti spēcīga vēja gadījumā ir iespējams.Kā tad kārtējais melis galvenais kad izraēļi pienāca pie jūras un tad ,,sagadīšanās,,pēc vējš pāršķīra ūdeni uz pusēm.Protams ka tas notika tikai tāpēc ka Dievs to lika un lūk arī pierādījumi tiem kas vēl netic ir ēģiptiešu lietas

  • <cite class="fn">Iaa</cite>

    Vienus glāba, otrus nogalināja. Netaisnīgi!

    • <cite class="fn">To Iaa</cite>

      Jā, traki netaisnīgi ir sodīt slepkavas, vai ne? Nojaucam cietumus, jo tas taču ir netaisnīgi, ka cilvēki tur sēž.

Leave a Comment