Tomātu uzkoda ir īsta kulinārijas klasika, taču pat pazīstami ēdieni ir pelnījuši svaigu izskatu! Piedāvājam jūsu uzmanībai neparastu oriģinālas uzkodas recepti, kas var pārsteigt viesus ar savu garšu un izskatu.
Šī gatavošanas iespēja izceļas ar oriģinalitāti pasniegšanas veidā un neparastu sastāvdaļu kombināciju, pateicoties kurai tā kļūs par īstu zvaigzni uz jebkura svētku galda vai mājīgām ģimenes vakariņām. Pagatavosim kopā vienkāršu, bet neticami gardu ēdienu, kas noteikti papildinās jūsu iecienītāko recepšu kolekciju.
Pagatavošana:
- 1. Pārgrieziet tomātus uz pusēm, izgrieziet vietas, kur piestiprināti kātiņi, un ar tējkaroti izņemiet serdi.
- 2. Sarīvējiet vārītas vistas olas uz smalkas rīves un ievietojiet tās salātu bļodā.
- 3. Sasmalciniet krabju nūjiņas un ievietojiet tās salātu bļodā.
- 4. Sarīvējiet sieru uz smalkas rīves un pievienojiet iepriekšējām sastāvdaļām.
- 5. Smalki sakapājiet dilles un arī pievienojiet tās salātu bļodai. Izspiediet ķiplokus caur ķiploku spiedi un labi samaisiet.
- 6. Pievienojiet majonēzi un vēlreiz labi samaisiet.
- 7. Visbeidzot, pildiet tomātu pusītes ar sagatavoto pildījumu. Pasniedzot varat dekorēt ar pētersīļiem.
Sastāvdaļas:
Tevi arī varētu interesēt
- 6-8 gab. – tomāti
- 2 gab. – vārītas vistas olas
- 200 g. – krabju nūjiņas
- 100 g. – siers
- Dilles
- 1 ķiploka daiviņa
- 2 ēd.k. – majonēze
- Pētersīļi