Mums patīk tādi maltās gaļas ēdieni, kas ir ātri pagatavojami – kotletes un pelmeņi. Bet ik pa laikam tas apnīk.
Šajā gadījumā jūs varat atpūsties no klasikas un pagatavot gardu ukraiņu virtuves ēdienu – mazurikus. Garšīgi, aromātiski un nemaz nerada smaguma sajūtu.
Mazurikus ir iecienījuši gaļas uzkodu cienītāji. Ar tiem tiešām var saēsties, turklāt tie labi atsvaidzina ierasto standarta kotlešu garšu.
Lasi arī: Vai tiešām olas biskvītam nevajag atdalīt, bet uzreiz saputot ar cukuru?
Tie tiek pagatavoti diezgan ātri, bez jebkādām problēmām. Un, pateicoties putnu gaļas izmantošanai, jums nebūs jāuztraucas par papildus centimetru iegūšanu jostasvietā. Galvenais nepārspīlēt ar porcijām.
Sastāvdaļas:
500 g maltas mājputnu gaļas
2 olas
40 g sviesta
40 g cietā siera
1 ēdamkarote piens
1 tējkarote sāls
0,5 tējkarote malti pipari
0,5 tējkarote ķiploku pulveris (pēc izvēles)
1 tējkarote sīpolu pulveris (pēc izvēles)
Rīvmaize
Augu eļļa cepšanai
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk un uzzinātu precīzu pagatavošanas gaitu
Tevi noteikti interesēs
- Gaidāma neparasta ziema: tā būs vienlaicīgi gan siltākā, gan aukstākā
- Bez kunkuļiem un pielipšanas pie pannas: kā pagatavot perfektas plānās pankūkas, kas neplīst
- Pieredzējuši dārzkopji atklāj, kā ziemā pareizi laistīt miera lilijas, lai tās ziedētu vēl bagātīgāk un ilgāk
- “Man vajag pauzi…”: dziedātājs un TV šovu vadītājs Markus Riva nāk klajā ar paziņojumu (+ VIDEO)
- Kā sterilizēt burkas 20 sekundēs bez verdoša ūdens vai cepeškrāsns: dalos ar neparastu metodi
- Es ierados Jūrmalā vecāku pamestā vasarnīcā un atklāju, ka kāds rūpējas par to un tad es viņu ieraudzīju







