Ātri un efektīvi: 5 padomi rokas un nagus tīrīšanai pēc dārza darbiem

Darbs dārzā sagādā prieku ar savu rezultātu, bet pats process var būt izaicinošs, īpaši, ja dienas beigās rokas un nagi kļūst netīri.

Dažreiz pat cimdi nespēj pasargāt rokas. Tāpēc piedāvājam dažus vienkāršus padomus, kā ar improvizētiem līdzekļiem ātri atjaunot ādas tīrību un svaigumu.

Tomāti

Izrādās, ka dārzeņi un augļi lieliski tiek galā ar netīrumiem. Sāksim ar tomātiem. Paņemiet lielu tomātu, pārgrieziet to uz pusēm un viegli berziet ar to ādu. Lūdzu, ņemiet vērā, ka mīkstumam un tomātu sulai jānokļūst uz visām netīrajām vietām.

Ja ar vienu tomātu nepietika, izmantojiet vēl vienu. Pēc tam rūpīgi nomazgājiet rokas ar ūdeni un uzklājiet mitrinošu krēmu, lai āda nepaliktu sausa.

Skābenes

Kā rāda pieredze, skābenes ir sastopamas gandrīz katrā dārzā. Skābeņskābe ir pazīstama ar savu balinošo iedarbību, padarot to efektīvu līdzekli dažādu netīrumu likvidēšanā.

Igora Večerska rūnu prognoze nedēļai no 30. maija – 5. jūnijam 2024 visām zvaigžņu zīmēm

Noplūciet vienu skābeņu lapu, rūpīgi berzējiet to plaukstās, kas pārklātas ar netīrumiem, un pēc tam noskalojiet rokas zem tekoša ūdens.

Veiciet šo procedūru uzmanīgi, izmantojot masāžas kustības, lai izvairītos no apsārtuma vai kairinājuma. Ja jums ir jutīga vai sausa āda, noteikti pēc tam uzklājiet krēmu.

Lasi vēl: Horoskops 2024. gada jūnijam: izdegšana maksās jums dārgi!

Bet šīs pat nav labākās metodes!

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu 3 labākās metodes!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment