Ātri un efektīvi: 5 padomi rokas un nagus tīrīšanai pēc dārza darbiem

Kartupeļi

Tas ir patiesi daudzfunkcionāls līdzeklis, kas var glābt dārzkopjus no gandrīz jebkuras problēmas. Kartupeļi lieliski tiek galā ar netīrumu noņemšanu. Lai iegūtu maksimālu efektu, sagatavojiet kartupeļu novārījumu.

Nomizojiet dažus kartupeļus un vāriet tos. Pēc tam izlejiet ūdeni atsevišķā traukā un ļaujiet tam atdzist līdz patīkamai temperatūrai. Iemērciet netīrās rokas šajā ūdenī uz divdesmit minūtēm.

Pēc tam izmantojiet birsti, lai apstrādātu īpaši netīrās vietas, noskalojiet rokas zem tekoša ūdens, nosusiniet un uzklājiet krēmu.

 

Lasi vēl: Piena maizītes “Pārsteigums”: vienkāršas, skaistas un neparastas formas.

Ja nav laika pagatavot kartupeļu novārījumu, izmantojiet neapstrādātus kartupeļus. Sarīvējiet kartupeļus un ar iegūto biezeni berzējiet netīrās vietas.

Īpaši pievērsiet uzmanību zonām ar spēcīgi ieēdušiem netīrumiem. Pēc tīrīšanas noskalojiet rokas ar tīru ūdeni, nosusiniet un uzklājiet krēmu.

Āboli

Izmantojiet parasto ābolu, lai attīrītu netīro ādu. Sarīvējiet to uz rupjās rīves (nav nepieciešams to nomizot), un pēc tam ar iegūto masu ierīvējiet netīrās vietas, līdz tās notīrās.

Lasi vēl: Kas bietēm nepatīk jūnijā: liekā piebarošana, lai gan bieži tās tiek dēvētas par “pareizajām”. Un 2 elementi, par kuriem nedomājam, bet bietēm tie vajadzīgi!

Auglis ne tikai attīrīs ādu, bet arī uzlabos nagus. Pēc tam vienkārši noskalojiet rokas ar ūdeni. Beigās ieteicams uzklāt barojošu krēmu, lai āda paliktu mitrināta.

Citronu sula

Šī metode ir galvenokārt efektīva, lai attīrītu nagus. Strādājot dārza dobēs, nagiem var ciest vairāk nekā ādai, un tos savest kārtībā prasa daudz pūļu.

Tāpēc ir labi zināt par vienu slepenu sastāvdaļu, kas var ātri noņemt netīrumus no nagiem – tas ir citrons. Citrona skābe lieliski balina nagu plāksni, un šo augli ir viegli izmantot.

Paņemiet nelielu bļodiņu un izspiediet tajā citrona sulu. Iemērciet pirkstus šajā sulu un turiet tos piecas līdz septiņas minūtes.

 

 

Ja citrona sula vien nepalīdz, turpiniet, iemērcot nagus citrona sulu, un pēc tam berzējiet nagu plāksnes ar vecu zobu birsti, kas iemērcēta šajā sulu.

 

Pēc tam, izmantojot plānu koka irbulīti, noņemiet netīrumus no nagiem. Ja svaiga citrona nav pie rokas, jūs varat izmantot arī citronskābi. Tas var būt noderīgi, ja citrons nav pieejams.

Ja vēlaties attīrīt ne tikai nagus, bet arī roku ādu, varat pagatavot masku ar kefīru, pievienojot citronu sulu. Sajauciet abas sastāvdaļas vienādās proporcijās un uzklājiet uz rokām, atstājot uz 20-30 minūtēm.

 

Pēc tam nomazgājiet masku ar siltu ūdeni. Šī maska ir ne tikai attīroša, bet arī atjaunojoša, barojot ādu ar labvēlīgiem elementiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment