Pievieno 2 ēd.k. tomātu pastas un visu kārīgi samaisa.
Tad cāļu sirdīm pievieno 300 ml ūdens, pustējkarotes sāls un melnos piparus. Samaziniet uguni, katlam uzlieciet vāku un sautējiet sirdis 20 minūtes, ik pa laikam apmaisot.
Sirdis ir gatavas. Tad tām pievieno makaronus, visu samaisa un pārlej ar 800 ml ūdens, pievieno pustējkaroti sāls. Pannai uzliek vāku un vāra, līdz makaroni ir gatavi. Tas aizņem 8-10 minūtes.
Noņem no uguns un ēdiens ir gatavs pasniegšanai.
Sastāvdaļas:
Makaroni – 400g
Cāļu sirdis – 500g
Sāls – 1 tējk
Sīpols – 1 gab
Burkāni – 1-2 gab
Tomātu pasta – 2 ēdamkarotes
Augu eļļa – 4 ēdamkarotes
Šis salikums ir ļoti elastīgs un piemērots dažādiem garšvielu un piedevu variantiem, piemēram, ķiplokiem, sīpoliem, garšaugiem vai mērces. Tas ļauj katram ēdienam piešķirt unikālu garšas niansi.
Labu apetīti
Tevi noteikti interesēs
- Lauksaimnieks no Līvānu novada man atklāja, kāpēc ierakt jēlas olas dārzeņu dobēs
- Kāpēc patiesībā karoti krūzē atstāt nav ieteicams: atklāju, ko par to saka speciālisti
- Pat ziemā manas pelargonijas krāšņi zied: dalos ar 5 vienkāršiem un pārbaudītiem mēslošanas līdzekļiem
- Ciemojoties Turcijā, redzēju, ka turienes cilvēki pie mājokļa durvju roktura piekarina maisiņu ar naudu: stāstu, kāpēc
- 29 gadus strādāju par kurpnieku: dalos ar informāciju par apaviem, kurus nekad sev nepirkšu un neieteiktu arī jums
- Vientuļš režisors no Rīgas klusumā gaidīja Ziemassvētkus – līdz pie viņa durvīm parādījās māte ar meitu












