Pievieno 2 ēd.k. tomātu pastas un visu kārīgi samaisa.
Tad cāļu sirdīm pievieno 300 ml ūdens, pustējkarotes sāls un melnos piparus. Samaziniet uguni, katlam uzlieciet vāku un sautējiet sirdis 20 minūtes, ik pa laikam apmaisot.
Sirdis ir gatavas. Tad tām pievieno makaronus, visu samaisa un pārlej ar 800 ml ūdens, pievieno pustējkaroti sāls. Pannai uzliek vāku un vāra, līdz makaroni ir gatavi. Tas aizņem 8-10 minūtes.
Noņem no uguns un ēdiens ir gatavs pasniegšanai.
Sastāvdaļas:
Makaroni – 400g
Cāļu sirdis – 500g
Sāls – 1 tējk
Sīpols – 1 gab
Burkāni – 1-2 gab
Tomātu pasta – 2 ēdamkarotes
Augu eļļa – 4 ēdamkarotes
Šis salikums ir ļoti elastīgs un piemērots dažādiem garšvielu un piedevu variantiem, piemēram, ķiplokiem, sīpoliem, garšaugiem vai mērces. Tas ļauj katram ēdienam piešķirt unikālu garšas niansi.
Labu apetīti
Tevi noteikti interesēs
- Trūcīga meitene Preiļos pie veikaliņa lūdza man nopirkt viņai ziepes – patiesība aizkustināja līdz sirds dziļumiemby Rinalds Bergmanis
- “Pārdodam tavu vienistabas dzīvokli un nopērkam lielāku?” – gandrīz piekritu līgavaiņa piedāvājumam, bet laikus pamanīju āķiby Rinalds Zembergs
- “Iedzīvotājiem kļūst aizvien grūtāk…”: rīdziniekiem no 1. decembra plānots paaugstināt tarifus par komunālajiem pakalpojumiemby Laura Andersone