Atrodīs zelta raktuves: zodiaka zīmes, kas no 17. oktobra saņems iespēju kļūt bagātām

No 17. oktobra Venera – mīlestības, baudu un naudas planēta – ieiet visnepatīkamākajā un optimistiskākajā zodiaka zīmē – Strēlniekā un paliks tur līdz 11. novembrim. Šajā laikā daudzus horoskopa pārstāvjus sagaida pārsteigumi, gan labi, gan ne tik labi.

Kas attiecas uz finansēm, tad zaļā gaisma bagātināšanai ir atvērta ikvienam bez izņēmuma. Bet pie monetārās sfēras atgriezīsimies nedaudz vēlāk. Tagad mēs runāsim par galvenajām tranzīta briesmām.

Runājot par mīlestību, Venēra Strēlnieka zīmē netiecas pēc ideāla. Sakarā ar to nav vēlēšanās iet uz kompromisu ar otro pusīti. Iespējami arī strīdi ar mājiniekiem par sīkumiem. Turklāt Venera šajā zodiaka zīmē mēdz idealizēt partneri, tāpēc, ja vēl neesi attiecībās, tad līdz 11. novembrim labāk neiepazīsties un neej uz randiņiem. Pastāv liela varbūtība iemīlēties savā fantāzijā, nevis īstā cilvēkā.

No 17. oktobra līdz 11. novembrim var ceļot. Horoskopa pārstāvji no ceļojuma saņems ne tikai patīkamu emociju vētru, tas palīdzēs aizbēgt no rutīnas un satikt cilvēkus, kuri vēlāk kļūs par biznesa partneriem. Jā, ja attiecības ir tikai lietišķas, tad ir iespējams un pat nepieciešams iepazīties Veneras pārejas laikā uz Strēlnieku.

Kopumā sākas diezgan labs periods, kas piekāpsies grūtākiem laikiem. Aktuālās problēmas būs iespējams atrisināt uzreiz. Komandas darbs tiks apbalvots trīs reizes. Bet, kā vienmēr, no visa zodiaka loka var izcelt īstos laimīgos, uz kuriem visvairāk tiks ietekmēts Veneras tranzīts caur Strēlnieku.

Auns

Auns ir izvēlējies pareizo bagātināšanas ceļu. Finanses plūdīs kā pa upi, taču ir viena problēma. Pateicoties tam, ka tevi ietekmē ne tikai Venera, bet arī pilnmēness, kā arī Saturns, kļūsi agresīvāks. Var teikt, ka Auns ies pāri galvām, cenšoties sasniegt to, ko vēlas.

Un šeit pirms Auna paveras izvēle. Vai arī iegūstiet visu, ko vēlaties, un ceriet, ka uzvarētāji netiks tiesāti. Vai arī jūs varat būt draudzīgāks, bet mazāk finansiāli nodrošināts.

Lauva

Lauvam būs ļoti svarīgi parādīt sevi citiem visā savā krāšņumā. Viņš tik ļoti centīsies, ka viņam varētu kļūt garlaicīgi. No 17. oktobra līdz 11. novembrim Lauvas tuvinieki jutīs, ka ir noguruši no viņa kompānijas.

Šīs zīmes cilvēkiem var dot tikai vienu vienkāršu padomu: neatklājiet savu dvēseli un izlejiet visus savus talantus. Esiet nedaudz pieticīgāks un viltīgāks, nedaudz parādiet savas prasmes tikai tad, kad tas ir steidzami nepieciešams.

Lasi vēl: Horoskops 17. oktobrim: Pat vienkāršas lietas izrādīsies sarežģītas, jums jāatrod spēks, lai izdzīvotu šo dienu

Kas attiecas uz naudu, Lauvām tas ir labi, viņi lēnām, bet noteikti tuvojas bagātībai.

Strēlnieks

Strēlnieks kļūs iecietīgāks pret citiem. Viņi spēs piedot un beidzot izbeigt konfliktus. Sakarā ar noskaņojuma maiņu darba kolektīvā uz šīs zīmes cilvēkiem tiks skatīts jauns skatījums.

Arī Strēlnieks varēs izveidot labas attiecības ne tikai ar kolēģiem, bet arī vienoties par kaut ko ļoti izdevīgu ar priekšnieku.

Lasi vēl: Uzzināju, kā lobīt valriekstus, izmantojot pudeli; Tagad es to daru pati, tas ir ļoti vienkārši un kodols vienmēr ir vesels

Pirmo peļņu var aprēķināt oktobra beigās.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment