Atveras jauns periods: Tamāras Globas padomi visām zvaigžņu zīmēm 2024. gada septembrim

Skorpions

Mēneša sākumā jūs kontrolēs vadība. Sievietes aiz tavas muguras kļūs par pretiniecēm, tev atgādinās par visām tavām neveiksmēm un kļūdām.

Palīdzība: Tie, kuri atbalsta tavas intereses un ir gatavi piedalīties tavā dzīvē un projektos. Attiecībās ar draugiem septembra vidū un trešajā dekādē nekādā gadījumā nepieļauj blēņas un ļaunas runas.

Savukārt septembra beigās nāks laba iespēja kompensēt zaudējumus: būs radoša veiksme, personīgie panākumi, kā arī iespēja atrisināt problēmas personīgajās attiecībās.

 

Strēlnieks

Mēnesis, kas prasīs īpašu uzmanību mājai, mājturībai, attiecībām ar bērniem. Paralēli tam septembra sākums ir piemērots laiks ceļiem, līgumiem ar cilvēkiem no tālienes un jauniem projektiem, kuru īstenošanai spersi zināmus soļus. Paralēli esi uzmanīgs: lai tavu darbu nepārtvertu cilvēki, kas tev stāv blakus vai sauc tevi par savu draugu.

Apgrūtinās tie, kas pretendē uz taviem projektiem: tie ir cilvēki no pagātnes. Septembra sākumā centies apiet šīs intrigas un neiesaisties publiskos skandālos. Trešajā dekādē pienāks iespēja izlīgt ar tiem, kas tev traucējuši. Bet septembra pēdējās dienās centies nepieļaut jaunas kļūdas.

Mežāzis

Septembra sākumā būs grūtības ar priekšnieku, bet līdz mēneša beigām jūs šīs problēmas atrisināsiet. Satiksmes un finanšu jautājumos septembra trešajā nedēļā esi uzmanīgs.

Septembra beigās ievērojama palīdzība nāks no draudzenēm. Pavērsies iespējas, kas saistītas ar personīgajām lietām, plāniem, attiecībām un veiksmīgu darbu.

 

Ūdensvīrs

Septembra sākumā esi uzmanīgs, lai neiesaistītos apšaubāmās attiecībās. Lieliskas iespējas ieņemšanai vai grūtniecībai. Ūdensvīram vajadzētu būt uzmanīgākam finanšu jautājumos: centies netērēt naudu, kamēr neesi to nopelnījis. Iespēju sākums uzsākt un plānot savu biznesu.

Zivis

Septembra pirmajā dekādē liela nozīme būs sievietēm no pagātnes. Centieties nepieprasīt uzmanību tur, kur jums tā nav vajadzīga. Labojiet kļūdas attiecībās, kas ir pārdzīvojušas savu lietderību. Jau septembra pirmajā nedēļā uzplauks notikumi, kas saistīti ar jaunām iespējām, kas paver lieliskas perspektīvas.

Būs iespēja būvēt māju un jauni plāni, kas ietekmēs tavas ģimenes un personīgās attiecības. Ceļojot centies pasargāties no jebkādām problēmām mēneša vidū.

Lasi vēl: Uzziniet, kas jūs gaida septembrī, vienkārši izvēloties attēlu

Neriskē, izvairies no ekstrēmas uzvedības.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment