No kādiem augiem gudrai mājsaimniecei vajadzētu atbrīvoties?

Paparde

Fenšui eksperti uzskata, ka papardes burtiski piesaista visa veida negatīvismu. Tāpēc nav ieteicams to audzēt mājoklī. Jo kam gan patīk nepārtrauktas, kaut arī nelielas nedienas?

Taču no papardes ir arī labums. Šis augs piesaistīs un absorbēs ģimenei uzliktus lāstus un ļaunu aci. Tāpēc – ja tava mājas paparde pēkšņi novīst, esi modrs!

Efeja

Vēl viens augs ar sarežģītu nozīmi. Viduslaiku Eiropā efeja bija pacietības, neatlaidības un laulāto uzticības simbols. Bet ir viena lieta! Stiprai ģimenei efeja mājās tiešām nāks tikai par labu. Bet jaunlaulātajiem un neprecētām sievietēm vajadzētu piesargāties no šī auga!

Ciperus jeb dižmeldrs

Skaisti ziedošais ciperus ir ārkārtīgi izvēlīgs saimnieka ziņā. Ja tava biolauka tonalitāte atbilst auga tonalitātei, labāku zaļo kompanjonu neatrast! Bet, ja tūlīt pēc ciperus parādīšanās mājoklī tev sāk sāpēt galva un zūd spēki, nekavējoties atbrīvojies no šā auga. Būs tikai sliktāk, ja tā nedarīsi.

Vijolītes

Saskaņā ar tautas ticējumu pieticīgajai vijolītei ir vistiešākā ietekme uz tās īpašnieces izredzēm atrast sievietes laimi. Precīzāk sakot, vijolīte mājās vienkārši aizbaida mīlestību. Labākajā gadījumā vijolīšu saimnieces var cerēt uz aprēķina laulību, bet sliktākajā – uz vientulību kopā ar neauglību.

Fikuss

Šķietami nekaitīgais fikuss ir viens no augu mīļotāju galvenajiem favorītiem. Taču fenšui  eksperti pret to izturas piesardzīgi. Piesaistot mājai bagātību, fikuss to it kā apmaina pret saimnieku laimi. Klīst runas, ka pēc Otrā pasaules kara mājās, kurās auga fikuss, neatgriezās gandrīz neviens vīrietis, kas bija devies karot.

Kā redzi, istabas augi patiešām ir atšķirīgi. Zaļais kompanjons, kas spēj palīdzēt vienā dzīves jomā, neizbēgami prasa samaksu citā. Esi vērīgs, ievēro fenšui principus, un tavi augi dāvās tev tikai pozitīvas emocijas!

Bet kāda ir tava telpaugu kopšanas pieredze, kādi eksemplāri aug tavā mājoklī? Pastāsti, lūdzu, komentāros, atzīmē rakstu ar “patīk” un dalies ar to sociālajos tīklos!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment