Augsne nav pietiekami auglīga? Tad ir pienācis laiks iestrādāt augsnē efektīvu mēslojumu, kas pagatavots pašu rokām.

Otrais mēslošanas līdzeklis ir sinepes

Es lietoju sinepju un tabakas putekļu maisījumu. To uzskata par mēslojumu. Tas palīdz no sēnīšu slim***m, no visām gandrīz visām slim***m, jo sinepes aizbiedē daudzus kaitēkļus. Kopumā šis ir pārbaudīts līdzeklis, ko es lietoju jau vairāk nekā 10 gadus katru gadu, parasti rudenī un pavasarī. Un pavasarī tas palīdz no blusām, palīdz no kāpuriem, palīdz pat no sliekām. Tas palīdz arī manā zemes gabalā.

Kad jūs lietojat sinepju pulveri, tas ir dažāda veida. Starp citu, tas ir dabisks līdzeklis. Pateicoties tam, jūs pat varat gatavot mēslošanas līdzekļus, jo sinepēs ir daudz barības vielu, makro un mikroelementu, kas nākotnē palīdzēs ne tikai padarīt augsni veselīgu, bet arī palielināt ražu. Mēs lietojam arī tabakas putekļus.

Tas ir arī viens no antiseptiskajiem līdzekļiem, kas atbaida kaitēkļus.
Man ir maisiņš tabakas putekļu, es vienmēr pērku daudz, tie ir lēti. Maisiņa pietiek ilgam laikam. Pavasarī es paņēmu, man vēl puse no tā ir palikusi. Kopumā to lietoju pavasarī, pēc stādu stādīšanas apkaisu augsni un rudenī pievienoju, lai likvidētu infek****s, kas varētu būt palikušas.

Sinepes, sinepju pulveri un tabakas putekļus samaisiet vienā. Pat ja jums ir sinepes, kas satur tabakas putekļus, varat izmantot arī tās, apkaisot ar tām augsni.

Pēc ražas novākšanas, kad izņemat saknes, kad izņemat augus, visu šo infe***ju, kas bija uz augiem, kad izņemat saknes, kad izņemat pašu augu, daļa šo sēnīšu nogulsnējas augsnē. Ieteicams vispirms augsni nekopt, bet apsmidzināt ar kādu dezinfekcijas līdzekli vai aplaistīt to ar kādu dezinfekcijas līdzekli, kas palīdz dezinficēt augsni. Ir dabiskas vielas, piemēram, sinepes un tabakas putekļi, un ir agresīvas vielas, piemēram, etiķskābe un ūdeņraža pārskābe, kas palīdz atbrīvoties no pilnīgi visa.

Lasi vēl: Mana vīra iecienītākajos salātos ir tikai trīs sastāvdaļas. Krokusu salāti – nekad nestāv uz galda ilgāk par 10 minūtēm.

Pēc tam, kad augsne ir apkaisīta ar sinepēm, tabakas putekļiem, es vienmēr apkaisu augsni ar šo pelnu, etiķa un kurkuma maisījumu. Tas ir sava veida arī augsnes dezinfekcijas līdzeklis, kas daudz nekaitē, bet palīdz atbrīvoties no baktē***ām. Šim maisījumam nepieciešams 1 tasīte uz 10 litriem ūdens. Visu labi samaisa un apūdeņo augsni. Es to daru 2 reizes, tas ir, laistu augsni 2 reizes.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment