Aunam lieli meklējumi, bet Svari panāks kompromisu; Dienas prognoze 24. augustam visām zīmēm

Eksperte Irina Bogdana dalījās ar savām prognozēm visām zvaigžņu zīmēm sestdien, 2024. gada 24. augustam.

Viņasprāt, šī diena būs pilna meklējumu un interesantu atklājumu. Ar ekspertes prognozi sadarbojās ziņu portāla Dzentlmenis.lv žurnālisti.

 

Auns (21. marts – 19. aprīlis)

Aunam šodien nāksies iesaistīties vērienīgos meklējumos, bet diemžēl rezultāti var tevi pievilt. Esi piesardzīgs, jo kāds varētu tevi maldināt vai maldināt. Neuztici tukšiem solījumiem un izvairies no atgriešanās pie iepriekšējām attiecībām vai ilgstošām situācijām. Koncentrējies uz nākotni un neskaties atpakaļ.

Lasi arī: Kur jūs nevarat stādīt rozes: šo kļūdu pieļauj pat daži pieredzējuši dārzkopji

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)

Teļiem vajadzētu sagatavoties svarīgai sarunai. Šodien tu vari būt gan apmierināts, gan vīlies. Tava dzīve būs līdzsvarā, un viss būs 50/50. Nepasteigsies ar atbildēm uz vilinošiem piedāvājumiem un nesteigsies ar lietām.

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)

Dvīņi varēs pilnībā parādīt savus talantus. Tu piesaistīsi apkārtējo uzmanību un izraisīsi apbrīnu. Tev ir visas iespējas gūt panākumus, un tu noteikti gūsi uzvaru.

 

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)

Vēžiem ieteicams pievērst uzmanību saviem finanšu jautājumiem. Rūpīgi plānojiet savas naudas lietas un projektus. Tu vari saņemt ienesīgu piedāvājumu. Nepalaid to garām, jo tas var izrādīties tev ļoti daudzsološs.

Darbietilpīgo kāpostu tīteņu vietā gatavoju šo gardo “kāpostu desu”. Izdodas tikpat gardi, tikai ātrāk un vienkāršāk

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)

Lauvām būs jārisina sarežģīta situācija, tev var nākties kādam uzticēties nejauši. Ieklausies savā intuīcijā un sper soli uz priekšu. Tu pieņemsi pareizo lēmumu, ja nepaļausies uz citu padomu.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)

Jaunavām būs jāizdara izvēle starp svarīgo un vēl svarīgāku. Tev nepieciešams paņemt pauzi, lai pieņemtu galīgo un pareizo lēmumu. Tev ir izvēles tiesības, un tas ir vissvarīgākais.

 

Svari (23. septembris – 22. oktobris)

Svariem šodien izdosies panākt kompromisu visās lietās. Cilvēki respektēs tavu viedokli un uzklausīs tevi, piekāpsies. Izmanto šo dienu savā labā: nekautrējies kaulēties un noteikt savus noteikumus.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment