Aunam lieli meklējumi, bet Svari panāks kompromisu; Dienas prognoze 24. augustam visām zīmēm

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)

Skorpioni šodien var radikāli mainīt savas darbības virzienu, un tam ir visi iemesli. Tomēr nesteidzies, rīkojies pakāpeniski un uzmanīgi, lai izvairītos no impulsīviem lēmumiem, par kuriem varētu nākties nožēlot.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)

Strēlnieki šodien nodarbosies ar haotiskiem meklējumiem, meklējot kaut ko nereālu vai neesošu. Tomēr nezināmais tevi nebiedēs un neapturēs. Šī ir noderīgu sakaru, nostalģisku atmiņu un vērtīgas pieredzes diena.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)

Mežāzim šodien būs izaicinājumu pilna diena. Tev jāsaglabā koncentrēšanās un jāuzņemas maksimāla atbildība, lai viss noritētu pēc iecerētā scenārija. Esi gatavs tikties ar ne visai adekvātiem cilvēkiem. Centies nezaudēt savaldību un nereaģēt uz viņu agresiju un spiedienu.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)

Šodien Ūdensvīra cerības un plāni var nepiepildīties. Tev nāksies veikt izmaiņas kārtējās lietās. Esi gatavs piekrist kompromisiem un piekrist, pat ja tas nav tavās interesēs. Patiesībā tev nav citas izvēles.

Zivis (19. februāris – 20. marts)

Zivīm var šķist, ka apkārtējie vēršas pret viņiem. Tomēr, visticamāk, tās ir tikai tavas pašu rūpes un izdomātas problēmas. Centies atpūsties, nomainīt vidi un novērst uzmanību, lai vēlāk varētu atgriezties pie tām ar jauniem spēkiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment