Aunam pienācis laiks spīdēt, bet Jaunavai piesardzīgs laiks; Nedēļas prognoze no 19. līdz 25. augustam

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)

Enerģija jauniem sasniegumiem

Skorpionu dzīve šonedēļ būs aktivitātes pilna. Tomēr zvaigznes tev iesaka koncentrēt savu enerģiju uz to plānu realizēšanu, kas jau sen tiek gatavoti.

Otrdien tu satiksi pozitīvu cilvēku, kurš var mainīt notikumu gaitu tavā dzīvē. Svarīgi: izvairies no paškritikas un nedrošības. Nedēļas nogale ir ideāli piemērota, lai sakārtotu savu mājokli – atbrīvojies no nevajadzīgā, atbrīvojot vietu jaunajam.

 

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)

Atpūtas un pārdomu laiks

Nedēļas sākumā Strēlnieki var sajust nogurumu un enerģijas kritumu. Tas var ietekmēt tavus plānus un ierasto ikdienu. Otrdien un trešdien neuzņemies nopietnas lietas – kļūdu risks ir pārāk liels.

Ceturtdiena nesīs stabilizāciju darbā, un tu spēsi tikt galā ar uzkrātajiem uzdevumiem. Piektdiena būs labvēlīga juridiskām lietām un nekustamajam īpašumam. Nedēļas nogalē velti sevi radošai darbībai un atpūtai.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)

Šis ir laiks jaunām idejām un emociju kontrolei.

Mežāzim šī nedēļa būs iedvesmas pilna jauniem projektiem. Otrdien tevi var sagaidīt negaidīta tikšanās, kas pavērs jaunas biznesa perspektīvas.

Visu nedēļu esi uzmanīgs attiecībā uz dokumentiem, īpaši ceturtdien, kad iespējami konflikti darbā un mājās. Centies izvairīties no strīdiem un kontrolēt savas emocijas, lai situācija atrisinātos tev par labu. Piektdien dod sev atelpu un dodies neparastā pastaigā, lai atgūtu enerģiju.

Vīra mīļākā zupa – nevis zupa, bet brīnums; Tā saka visi, kas to izmēģina un to ir viegli pagatavot

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)

Šis ir darba un pašizaugsmes laiks.

Šonedēļ Ūdensvīri var izjust vēlmi uzņemties virsstundu darbu, lai gūtu papildu ienākumus. Izvērtē savus spēkus apdomīgi un nesoliet vairāk, nekā varat izpildīt. Ja pie uzdevumiem tu pieiet ar apdomu, nedēļa noritēs veiksmīgi.

Ceturtdien tev var būt sarežģīta saruna ar priekšniecību, taču, ja izrādīsi pārliecību, būsi sadzirdēts. Nedēļas otrā puse ir labvēlīga ceļojumiem un ceļošanai, kas sniegs daudz pozitīvu emociju.

Lasi vēl: Pugačovas un Galkina meita izskatās kā īsta princese, pārsteidzot ar savu šarmu fotogrāfijā

Zivis (19. februāris – 20. marts)

Šis ir diplomātijas un pacietības laiks.

Nedēļas sākums no Zivīm prasīs maksimālu diplomātiju. Tavi plāni var pēkšņi mainīties, un tev nāksies saskarties ar daudz jaunām rūpēm. Nevilcinies lūgt palīdzību tuviniekiem. Otrdien un trešdien tu vari sastapties ar negaidītiem šķēršļiem, kas izjauks tavu rutīnu, bet ceturtdien viss uzlabosies.

Plāno nākotni, kā arī neaizmirsti par savu veselību un atpūtu. Nedēļas nogalē velti laiku lasīšanai un pastaigām patīkamā kompānijā, tas palīdzēs atjaunot iekšējo harmoniju.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment