Auns, Vērsis, Dvīņi, Vēzis un visas zvaigžņu zīmes: Tamāras Globas prognoze februārim – karjera, nauda, ​​mīlestība

 

Svari

Vecākiem viņiem būs milzīga loma. Ir vērts pievērst uzmanību saknēm un senčiem, tradīcijām. Tie, kas ieskauj Svarus, sniegs viņiem atbalstu. Februāra pirmā puse piemērota mājas kopšanai, nekustamo īpašumu un īpašuma jautājumu risināšanai, remontdarbiem, rekonstrukcijai. Tas radīs ievērojamas izmaksas. Darbs būs interesants, Svari atklās jaunas intereses un talantus. Panākumi gaida mēneša otrajā dekādē. Viņu aktivitātēs tiks iesaistīti jauni cilvēki un seni draugi.

Apbrīnojamo iespēju straume, kas saistīta ar spēku, spēku, panākumiem un autoritāti, palīdzēs viņiem realizēt savas visdrosmīgākās idejas. Iespējams, parādīsies jauna attiecību plūsma. Mēneša beigās būs grūtības darbā, jācenšas tās atrisināt.

Skorpioni

Februāris nesīs spēku un domubiedrus. Cilvēki, kas ieskauj Skorpionus, viņus atbalstīs. Var teikt, ka viņi satvers tevi aiz elkoņiem un nesīs. Februāra pirmā puse nesīs panākumus lietišķos, personīgos jautājumos un saskarsmē ar draugiem. Mēneša otrā dekāde būs veiksmīgas mājokļa iegādei, pārvietošanai vai īpašuma paplašināšanai.

Parādīsies jauni cilvēki. Mēneša beigās ir vērts atbalstīt savus bērnus. Izdevumus prasīs mīļie, atpūtai un vajadzībām.

Strēlnieks

Naudas pelnīšanas tēma viņiem priekšplānā izvirzīsies februārī. Strēlnieks īstenos savus plānus, domas un idejas. Mēneša pirmā puse piemērota nepieciešamajiem un noderīgiem ieguvumiem, kas viņiem būs nepieciešami, taču ir vērts būt taupīgam. Strēlnieks investēs interesantos projektos un atbalstīs tos, kas viņiem ir īpaši mīļi. Viņi var paļauties uz saviem mīļajiem saviem ienākumiem. Darbinieki dos iespējas papildināt kapitālu.

Strēlnieks piedzīvos īpašumu pievienošanu un uzlabošanu, investīcijas jaunos uzņēmumos un idejās. Mēneša otrā dekāde nesīs jaunus līgumus un jaunus cilvēkus. Būs daudz iespēju, kas saistītas ar ceļošanu. Tie ir īsi, interesanti ceļi, ceļošanai būs jāpievērš uzmanība mājām. Bērnu problēmas atgādinās par sevi.

Mežāži

Februārī viņiem vajadzētu noticēt sev, saviem spēkiem un piepildījumam. Mežāžiem vajadzētu izvirzīt sev lielus mērķus un netērēt laiku sīkumiem. Viņiem jāatceras, ka mīļotie atbalstīs Mežāžus un nepametīs viņus grūtos brīžos. Bērni piedzīvo veiksmes periodu, arī viņiem būs nepieciešama uzmanība.

Februāra otrā puse nesīs realizācijas straumi un finansiālo iespēju paplašināšanos. Būs negaidītas izredzes, kas saistītas ar draudzību, sasniegumiem, likteni un iespējām. Ideāli, cilvēciskums, materiālie jautājumi – Mežāži uz visu skatīsies no jauna. Gudri cilvēki jūs atbalstīs.

Ūdensvīrs

Viņiem februārī jāparāda savas personības spēks. Tas ir rakstura, paša cilvēka spēks. Noteikti parādīsies talanti un spējas, kas ir snaudušas. Un draugi palīdzēs šajā jautājumā. Mēneša pirmā puse dos iespēju sagatavoties jaunajam posmam. Taču otrā dekāde prasīs piesardzību uz ceļiem un izvēlību attiecībās. Ūdensvīri tiks aicināti uz dažādām vietām, uz dažādiem projektiem, piedāvātas iepazīšanās un attiecības. Uzmanība var pārsteigt Ūdensvīrus, taču viņiem ir jāsaglabā galvenais mērķis. Apzināšanās plūsma Ūdensvīra dzīvē ienāca ļoti spēcīgi. Mēneša beigās ir vērts izrādīt taupību, iespējami izdevumi, jākrāj nauda nākamajam mēnesim.

Zivis

Februāris viņiem būs neparasts periods. Tas parādīs pagātnes, tagadnes un nākotnes spēku. Zivīm vajadzētu strādāt pie savām izredzēm. Šī zodiaka zīme saņems mecenātu, draugu un viņus mīlošu cilvēku atbalstu.

Lasi vēl: “Tagad padomā – Kā tu turi krūzi?”; Apskati attēlu un izpildi personības testu

Šis ir sākuma un perspektīvu periods.

Leave a Comment