Bagāti vīrieši vienmēr izvēlas šīs sievietes: nosauktas 2 Zvaigžņu zīmes

Foto – Pexels

Kāds ir šo sieviešu noslēpums? Ezotērikas speciālisti ir pārliecināti, ka ir dažas Zvaigžņu zīmes, kas daudz biežāk piesaista bagātus vīriešus. Kuras ir šīs laimīgās sievietes?

Nav noslēpums, ka daudzas sievietes sapņo par ērtu, bezrūpīgu dzīvi bez nepieciešamības ikdienā doties uz darbu, krāt naudu lieliem pirkumiem vai atvaļinājumam, lai dotos uz kūrortu.

Taču laimīgas līdz šim izrādījušas teju ne visas. Ezotērikas speciālisti ir nosaukuši tikai divas ir ne visas. Tikai divas Zvaigžņu zīmes, kas var lepoties ar spēju piesaistīt turīgus partnerus, kuri ir gatavi atdot gandrīz vai visu par savas mīļotās labsajūtu.

Foto – Pexels

Jaunava

Sievietes, kas dzimušas šajā zīmē, ir asprātīgas un gudras, viņas spēj ieklausīties un iepatikties – īsts brīnums! Ar šīm sievietēm nekad nav garlaicīgi, jo viņas vienmēr zina, kā iesaistīties sarunā un neļaut savas sarunu biedram skumt. Tāpat viņas lieliski izjūt robežas – kad drīkst kaut ko pateikt, bet kad labāk ir paklusēt.

Izpildi testu!

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 59%

0%

Jāņem vērā, ka turīgi vīrieši bieži vien meklē ne tikai skaistu pavadoni, bet patiešām sieviete ar interesantu raksturu. Tāpēc Jaunavas šajā gadījumā ir tieši tas, kas viņiem ir vajadzīgs – uzmanīgas, uzticamas, inteliģentas, kuras bez liekiem iemesliem nebūs greizsirdīgas uz savu mīļoto un vienmēr meklēs viņa sabiedrību un uzslavas.

Foto – Pexels

Sievietes, kas dzimušas Jaunavas zīmē parasti tiek raksturotas kā ļoti praktiskas un analītiskas. Viņas ir disciplinētas, uzmanību pievērš katrai detaļai. Savā ziņā – perfekcionistes, kas izpaužas gan profesionālajā, gan privātajā dzīvē. Šīs sievietes ir apveltītas ar lieliskām organizatoriskām spējām – viņas prot rast praktiskus risinājumus un ļoti veiksmīgi pārvalda savu un savu tuvinieku dzīvi. Dzīvot kopā ar Jaunavu ir laime, jo ikdiena vienmēr ir sakārtota.

Bet ir vēl viena zīme, kas piesaista bagātus vīriešus – kura tā ir?

Raksta turpinājumu lasi nākošajā lapā:

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment