“Bagātības kods” pēc dzimšanas datuma: kā aprēķināt, vai jums būs daudz naudas

5. cipars

Cilvēks ar šādu numuru nezina, kā baudīt dzīvi, jo viņš pastāvīgi tiecas pēc naudas. Jā, laimi var nopirkt, bet it visā jābūt harmonijai. Pastāvīga tiekšanās pēc vairāk naudas rada papildu stresu un var pasliktināt attiecības ar mīļajiem.

6. cipars

Šī koda īpašnieks saskaras ar tādām pašām problēmām kā tiem, kam ir numurs 5. Viņš cenšas nopelnīt daudz naudas, cik ātri vien iespējams, bet ir ļoti sarūgtināts, kad nevar to paturēt ilgu laiku. Visu pasaules naudu nenopelnīsi, tāpēc reizēm labāk apstāties un meklēt patīkamāku un mierīgāku veidu sava mērķa sasniegšanai.

7. cipars

Šis cilvēks nepiešķir naudu lielai nozīmei un viņam ir pavisam citas prioritātes. Tas var novest pie bankrota, taču mazliet nopietnāka attieksme pret savu finansiālo situāciju var uzlabot jūsu dzīves kvalitāti.

8. cipars

Šādam cilvēkam makā gandrīz vienmēr ir liela kaudze naudas. Bet viņam nekad nepietiek, tāpēc viņš iegulda vēl vairāk, strādā vēl vairāk un izdomā citus veidus, kā nopelnīt naudu.

9. cipars

Numura 9 īpašnieks nemaz neprot skaitīt un pārvaldīt naudu, tāpēc šādam cilvēkam nebūtu nekas pretī, ja tuvumā būtu partneris, kas tam sekos līdzi.

Lasi vēl: Ķīniešu prognoze 2024. gada februārim: kuras zvaigznes saņems naudu un laimi no Zaļā pūķa

Lasi arī: Biezpiena pankūkas: tā gatavoja mana vecmāmiņa, mamma un tagad es! Dalos ar recepti

Jūs varat arī iemācīties patstāvīgi turēt un palielināt naudu, taču jums jāsaprot, ka tas prasīs daudz laika un pūļu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment