Borščs ir ne tikai garšīgs ēdiens, bet arī bagāts ar vitamīniem un minerālvielām, pateicoties tā daudzajiem dārzeņu un gaļas komponentiem. Tas ir kļuvis par simbolu Austrumeiropas virtuves un bieži tiek baudīts gan ģimenēs, gan restorānos visā pasaulē.
Lai pagatavotu bagātīgu un garšīgu boršču, ir svarīgi izmantot pārbaudītu recepti un izvēlēties kvalitatīvas sastāvdaļas.
Lūk, mana recepte, kas padara boršču īpaši garšīgu. Varu apzvērēt – tik smeķīgu zupiņu tu vēl nebūsi baudījis!
Sastāvdaļas:
5 litri ūdens;
4 kartupeļi;
1-2 bietes;
1,2 kilogrami cūkgaļas ribiņu vai gaļas ar kauliem;
250 grami skābētu vai marinētu kāpostu
1/2 pastinaka saknes;
2 svaigi vai marinēti tomāti;
400 grami svaigu kāpostu;
Pamatnoteikumi, kā pareizi mazgāt zīda izstrādājumus
VIDEO:
Lasi arī: Bēdas ies ar līkumu: trīs koki, kuriem vajadzētu augt jūsu mājas tuvumā
Lasi arī: Magone atklāj jaunu informāciju saistībā par Toļiku, kas bija iepriekš slēpta! “Es vairs nevaru ilgāk gaidīt!”
2 lauru lapas;
30 grami sālīta speķa;
2 ēdamkarotes sviesta;
1 sīpols un 1 burkāns;
3 ēdamkarotes tomātu mērces;
1 paprika;
1 asais pipars vai adžika pēc garšas;
3 ķiploka daiviņas;
1 tējkarote cukura;
Zaļumi, garšvielas.
Šķir otru lapu, lai uzzinātu pagatavošanas gaitu
Tevi noteikti interesēs
- Kad 65 gadus vecais “dīvāna īrnieks” kļuva nekaunīgs, viņa sieva pateica vienu frāzi…
- “Es pacietīšu dzīvokļa dēļ” teica mans vīrs pēc 23 gadiem kopdzīves gadiem- tagad viņš dzīvo viens īrētā dzīvoklī
- Amerikānis aizbrauca uz Latvijas Kūku ciemu, domādams, ka tur būs pikniks, bet viņš smagi kļūdījās
- Piecām zodiaka zīmēm gaidāma īpaši laba nedēļa sākot ar 22. decembri
- Mazāk par stundu gatavošanai un minimums sastāvdaļu, bet garša pārspēj cerības: uz Jauno gadu kūkas vairs nepērku
- Rasola vietā tagad svētku galdam gatavoju tikai šos salātus: sastāvdaļu savienojums ir patiesi izcils, un recepte – pavisam vienkārša










