Baiss foto mirklis pirms nāves – divi mehāniķi apskauj viens otru, pirms viens no viņiem noleca

13631507_1220485064638217_4086509560668137534_n

Likteņa ceļa ir neizdibināmi un bieži – traģiski. Internetu jau ilgāku laiku apceļo kāda baisa bilde, kurā redzams mirklis, kad divi vēja turbīnas mehāniķi apskauj viens otru, pirms viens no viņiem nolēca… Lai arī notikumam jau ir vairāki gadi, tā arvien ir emocionāli ļoti smaga un baisa…

Šis gadījums noticis jau vairākus gadus atpakaļ, bet tieši pēdējā laikā tas ieguvis uzmanību globālajā tīmeklī. 4 mehāniķu komanda veica regulāro tehnisko pārbaudi un remonta darbus vēja turbīnai, kad pēkšņi uz tās izcēlās ugunsgrēks. Divi no vīriem paguva izglābties, bet divi palika iestrēguši uz turbīnas.

Uguns strauji sāka pieņemties spēkā un tuvojās abiem vīriešiem. Viņi abi apskāvās, jo viens no viņiem bija nolēmis mēģināt glābt savu dzīvību un lekt…

Problēma ar šādu vēja turbīnu gadījumiem ir tā, ka ugunsdzēsēji neko tur nevar padarīt. Ugunsgrēks ir tik augstu, ka ar tehniku tur klāt piekļūt nav iespējams. Arī šoreiz ugunsdzēsēji bija spiesti noraudzīties!

Lasi arī: Nolēmu atvērt PSRS laika konservus, kuriem ir gandrīz 60 gadu. Kas atklājās iekšā?

Vīrietis, kas leca, momentā nomira. Otrs vīrietis palika uz turbīnas, un viņa mirstīgās atliekas glābēji atrada jau krietni vēlāk, kad ugunsgrēks bija mitējies.

 

Šķir otru lapu, lai skatītu video

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Vai tad glaabshanas batutu apakshaa arii nevar ugunsdzeeseeji noorganizeet?

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Ar Heli jau arī varēja nocelt!
    Nav jau LV

  • <cite class="fn">Corbie</cite>

    tur augstums ir paaraak liels kkaadam batutam… tur vajadzeetu kkaadu piepushamu spilvenu un loti masiivu, ko parasti izmanto kaskadieri, bet ne glaabeeji…. kgan gadijumu kad taads buutu vajadziigs arii glaabeejiem ir loti daudz, vieniig… laikam jau shai arodaa straadaa paarsvaraa ne visai gudri cilveki, kam kkaadas improvizaacijas prasmes ir svesha lieta!

Leave a Comment