Baltā etiķa vārīšana uz lēnas uguns un citi veidi, kā atbrīvoties no piedeguša ēdiena smakām

Piededzis ēdiens rada diezgan daudz nepatikšanas, turklāt no tā izdalās nepatīkama smaka. Kad parādās degoša smaka, daudzi cilvēki nekavējoties mēģina atvērt logu. Tomēr ir daži efektīvāki veidi. Šeit ir daži padomi, kā atbrīvoties no piedegušā ēdiena smakas.

Izmetiet piedegušu pārtiku

Sākotnēji jums pēc iespējas ātrāk jāatbrīvojas no ēdiena, kam ir deguma smaka. Ievietojiet pārtiku plastmasas maisiņā, sasienot galus, un izmetiet to miskastē. Tas palīdzēs atbrīvoties no smakas avota.

Pēc iespējas ātrāk notīriet traukus, kuros gatavojāt ēdienu

Noteikti dodiet katliem un pannām laiku atdzist. Tas palīdzēs novērst trauka deformācijas risku. Pēc atdzesēšanas katli un pannas jāiztīra pēc iespējas ātrāk, lai novērstu piedegušā ēdiena smakas avotu.

Izmantojiet cepamo sodu

Cepamā soda ir dabisks dažādu virtuvē sastopamu smaku absorbētājs. Turklāt tā ir lielisks līdzeklis trauku tīrīšanai. Ja ēdiens joprojām ir piededzis, tad katls vai panna jāapkaisa ar nelielu daudzumu cepamās sodas.

Izmantojiet kafiju

Lai absorbētu piedegušā ēdiena smaku, varat izmantot kafijas biezumus vai pat kafijas pupiņas.

Lasi vēl: Mani ziedi var stāvēt nedēļām ilgi un tikpat kā nenovīst. Viltība, ko parādīja draudzene no ziedu veikala

Tas ir diezgan efektīvs līdzeklis, ko var izmantot tāpat kā cepamo sodu.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu….

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment