Baltā etiķa vārīšana uz lēnas uguns un citi veidi, kā atbrīvoties no piedeguša ēdiena smakām

 

Uzvāriet galda balto etiķi

Baltais etiķis lieliski neitralizē smakas. Tomēr jābūt uzmanīgiem, jo šim līdzeklim ir diezgan spēcīga un intensīva smarža.

Vienkārši uzvāriet balto etiķi katlā, kurā ēdiens ir piededzis.

Apkaisiet ar sāli karsto cepeškrāsns virsmu

Ja cepeškrāsnī kaut kas izlijis un pēc tam piededzis, varat apkaisīt šo vietu ar sāli, kamēr tā vēl ir silta.

Tas novērsīs degšanas smaku vēl pirms plīts pilnībā atdziest un visi nepatīkamie aromāti tiek absorbēti.

Dažādu aromātisko vielu izmantošana

Lai no traukiem, kuros ēdiens ir piededzis, iegūtu patīkamu aromātu, jāizmanto dabīgas aromātiskās vielas. Šim nolūkam katlā vai pannā ievietojiet sasmalcinātus citrusaugļus, aromātiskus garšaugus, piemēram, rozmarīnu, un kanēļa standziņas. Visu pārlej ar ūdeni un uzkarsē.

Izmantojiet vati

Šis ir vēl viens praktisks risinājums. Paņemiet  vati, iemērciet to vaniļas aromatizētājā un uzlieciet ap apdegušo vietu.

Smaržvielu izmantošana

Varat izmantot smaržīgu papīru. Tos vajadzētu aizdedzināt, lai attīrītu māju. Aromāts ir patīkams un spēcīgs.

Lasi vēl: “Uzplaukuma laiks sāksies”: 2024. gada augusta pēdējā dekādē 4 zvaigžņu zīmes gaida finansiālus panākumus

Tas palīdzēs novērst nepatīkamas smakas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment