Uzvāriet galda balto etiķi
Baltais etiķis lieliski neitralizē smakas. Tomēr jābūt uzmanīgiem, jo šim līdzeklim ir diezgan spēcīga un intensīva smarža.
Vienkārši uzvāriet balto etiķi katlā, kurā ēdiens ir piededzis.
Apkaisiet ar sāli karsto cepeškrāsns virsmu
Ja cepeškrāsnī kaut kas izlijis un pēc tam piededzis, varat apkaisīt šo vietu ar sāli, kamēr tā vēl ir silta.
Tas novērsīs degšanas smaku vēl pirms plīts pilnībā atdziest un visi nepatīkamie aromāti tiek absorbēti.
Dažādu aromātisko vielu izmantošana
Lai no traukiem, kuros ēdiens ir piededzis, iegūtu patīkamu aromātu, jāizmanto dabīgas aromātiskās vielas. Šim nolūkam katlā vai pannā ievietojiet sasmalcinātus citrusaugļus, aromātiskus garšaugus, piemēram, rozmarīnu, un kanēļa standziņas. Visu pārlej ar ūdeni un uzkarsē.
Izmantojiet vati
Šis ir vēl viens praktisks risinājums. Paņemiet vati, iemērciet to vaniļas aromatizētājā un uzlieciet ap apdegušo vietu.
Smaržvielu izmantošana
Varat izmantot smaržīgu papīru. Tos vajadzētu aizdedzināt, lai attīrītu māju. Aromāts ir patīkams un spēcīgs.
Lasi vēl: “Uzplaukuma laiks sāksies”: 2024. gada augusta pēdējā dekādē 4 zvaigžņu zīmes gaida finansiālus panākumus
Tas palīdzēs novērst nepatīkamas smakas.
Tevi noteikti interesēs
- Latvijas Banka nāk klajā ar satraucošu ziņojumu, kas attiecas uz pilnīgi visiem iedzīvotājiem
- 4 mēnešos dzimušajiem lemts gūt lielus panākumus, saskaņā ar ekspertu teikto
- 6 Ķīniešu zodiaka zemes piesaista īpasi lielu veiksmi un labklājību 2025. gada 4. decembrī
- Kā ziemā ilgāk saglabāt kāpostu, izmantojot pārtikas plēvi: vienkārši noteikumi
- Pienu uzglabāju daudz ilgāk: 3 senas lauku gudrības, kas jādara ar burku
- Es redzēju Rīgā sievieti, kura atgrieza kleitu atpakaļ veikalam, ko bija valkājusi vakar fotosesijā – piegāju noskaidrot kāpēc viņa tā dara








