Beidzot ir atklāts, kas ir Riannas jaunā mīlestība; Neliels mājiens – viņš ir ĻOTI BAGĀTS

Riannas jaunā mīlestība ir Toyota tirdzniecības uzņēmumu mantinieks Hasans Džamils, kura ģimenei pieder lielas bagātības.

29 gadus vecā dziedātāja šobrīd satiekas ar Hasanu Džamilu, Saūda Arābijā dzīvojošu biznesmeni, kurš šobrīd ir vienīgais ģimenes uzņēmuma Abdul Latif Jameel izpilddirektors un priekšsēdētājs, zināms, ka šī ir viena no pasaulē lielākajām firmām.

Tai pieder “Toyota” automašīnu izplatīšanas tiesības Saūda Arābijā, šī vienošanās palīdzējusi Džamilu ģimenei iegūt 1,5 miljardu lielu bagātību – kuru Hasans kādu dienu mantos.

Viņa ģimenei Saūda Arābijā pieder arī futbola līga, kas nosaukta par Džamilu līgu.

Pāra romantiskais sakars apstiprinājies pēc tam, kad šonedēļ abi redzēti skūpstāmies baseinā, kopīgi pavadot brīvdienas Spānijā.

Lasi arī: Traģisks gadījums, kad 20 mārciņu vērta mākslīgā dzimumlocekļa izmantošana noved līdz cietumam…

Rianna, kura neilgu laiku 2016. gadā satikās ar savu ilggadējo draugu, reperi Drake, tagad visu savu uzmanību velta šim izskatīgajam džentlmenim.

Lēsts, ka pāris dara visu iespējamo, lai attiecības turētu pēc iespējas lielākā slepenībā, neatklājot tās plašākai sabiedrībai, Riana pati uzskata, ka Hasans varētu būt viņas “īstais un vienīgais”.

Kāds uzticams avots pavēstījis izdevumam “The Sun”: “Šīs attiecības ir īstākas par īstām. Rianna saviem draugiem jau pastāstījusi, ka ir līdz ausīm iemīlējusies Hasanā un ir viņa dēļ kā bez prāta.

Viņi kopā pavada daudz laika, cenšoties izvairīties no preses uzmanības. Viņi patiesi izbauda viens otra sabiedrību.”

Hasana vectēvs, Abduls Latifs Džamils, ģimenes uzņēmumu dibināja 1955. gadā, kad viņš ieguva ekskluzīvās tiesības Saūda Arābijā pārdot “Toyota” automašīnas, tolaik šajā pasaules daļā “Toyota” vēl bija mazpazīstams zīmols.

Sākotnēji Abduls ar sava uzņēmuma starpniecību vēlējās pārdot vien četras automašīnas, bet mūsdienās tas pāraudzis lielā starptautiskā firmā, kas pārdod spēkratus arī septiņās citās valstīs.

Kā liecina uzņemtie attēli, Rianna randiņam ar Hasanu izvēlējās mokas krāsas bikini peldkostīmu, tāpat viņa atstāja matus izlaistus, brīvi krītot dabīgās cirtās.

Acīmredzams, ka Hasans atrodoties Riannas sabiedrībā ir visnotaļ priecīgs, viņš nekādi nespēja no viņas auguma atraut rokas.

Pāris baudījis atpūtu kādā luksus klases villā un pēc baseina apmeklējuma devies uz kopīgo numuru.

Iepriekš, 2016. gada jūlijā, Londonā, Hasans redzēts satiekamies ar supermodeli Naomi Kempbelu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment