Beidzot tiku vaļā no pienenēm! Kaimiņš atklāja brīnumlīdzekļa slepeno sastāvu, kas viņus “iznīcina”.

Kurš to būtu domājis, ka šie skaistie saulainie pumpuri var būt tāda in**kcija personīgajam zemes gabalam un mājai. Bērnībā tās vācām un pinām vainagus un rotājām savvaļas ziedu pušķus. Un pat tagad dažreiz nē, nē, un jūs tos savācat. Viņi ir arī lieliski dziednieki.

Bet šodien mēs runāsim par to, kā iznīcināt šo “in**kciju”. Galu galā pienenes var būt bīst*mas dārzam, jo ​​tās konkurē ar citiem augiem mitruma, barības vielu un vietas dēļ. Dažām sugām ir dziļas saknes, kuras ir grūti noņemt. Tu tikai izrok vienu, un viņu vietā jau aug 5 tādas skaistules. Šīs nezāles var piesaistīt arī kaitēkļus, jo tās ir pārtikas avots dažiem kukaiņiem.

Ir vairāki veidi, kā atbrīvoties no pienenēm dārzā

Manuālā rakšana: vienkāršākā un garantētākā metode. Bet tas ir tad, kad viņu ir maz. Pretējā gadījumā tas prasīs katru dienu.

Varat izmantot manuālo kultivatoru vai aizmugures traktoru. Lai iegūtu labākos rezultātus, jums jāstrādā laikā, kad zeme nav pārāk mitra vai sausa.

Ķīmisko līdzekļu lietošana ir ātrākais un efektīvākais veids, kā atbrīvoties no nezālēm. Bet tas nav ērti visur un ne vienmēr.

Bieza seguma uzklāšana vai mulčēšana arī palīdzēs aizsargāt augsni no saules gaismas un samazinās pienenes augšanas iespēju.

Regulāra zāles ravēšana vai pļaušana, pirms tā sāk augt saknes un ražot sēklas, palīdzēs novērst zāles izplatīšanos dārzā.

Es sniegšu jums drošu mājas aizsardzības līdzekļu piemēru, ko es pats veiksmīgi izmantoju.

Etiķis

Lasi vēl: Astroloģe Vasilisa Volodina: zvaigznes sola neticamu veiksmi šai zodiaka zīmei jūnijā

Smidzināšanas pudele jāpiepilda ar galda etiķi un apkaisa ar to pieneņu lapas. 2-3 dienas – un augs m*rs.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment