Bērnu pūderis super līdzeklis; 14 iemesli to iegādāties, pat ja jums nav bērnu

Skropstas, uzacis, lūpas, apavi, palagi… un tas vēl nav viss! Zīdaiņu pūderis piedāvā neticami daudzus pielietojumus. Lai arī tas šķiet neiespējami, šis pūderis var būt lielisks palīgs dažādās situācijās, palīdzot ietaupīt vietu kosmētikas maciņā un naudu.

Turklāt dažos gadījumos tas var arī sniegt ieguvumus veselības jomā. Ar vienu vārdu sakot, pūderis piedāvā tik daudz priekšrocību, ka tā meklēšana aizvietotāju būtu nevajadzīga.

Sausais šampūns

Bērnu pūderi var izmantot, lai ātri atsvaidzinātu matus. Šis pūderis piedāvā sausā šampūna efektu, kas ir lielisks risinājums, kad nav laika veikt galvas mazgāšanu.

Vienkārši uzklājiet pūderi uz matiem, īpaši saknēs, un viegli ieberzējiet, lai absorbētu lieko taukainību. Tā kā bērnu pūderis ir ļoti smalks, tas palīdzēs piešķirt matiem svaiguma sajūtu un tekstūru, padarot tos izskatīgākus un tīrākus, pat ja nav iespējas izmantot ūdeni.

Meikapa bāze

Jums nav jāiegādājas kosmētikas bāze, lai tonis uzklātos nevainojami. Plāna kārtiņa bērnu pūdera var nodrošināt vēl labāku rezultātu nekā daudzi šķidrie anologi. Pūderis ne tikai izlīdzina ādas tekstūru, bet arī palīdz nostiprināt grimu.

Porcelāna sejiņa

Lai pabeigtu meikapu un novērstu sejas spīdēšanu, nav nepieciešams iegādāties matējošais pūderis. Bērnu pūderis var veiksmīgi kalpot šim nolūkam, piedāvājot efektīvu matējošu efektu un vienmērīgu izskatu.

 

 

Kuplas skropstas

Izmantojiet otiņu, lai uzklātu plānu bērnu pūdera kārtu uz skropstām. Tad uzklājiet pirmo tušas kārtu. Kad tuša ir nedaudz nožuvusi, atkārtojiet procesu, uzklājot vēl vienu pūdera kārtu un pēc tam vēl vienu tušas kārtu.

 

 

Bet tas vēl nav viss!

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment