Bērnu pūderis super līdzeklis; 14 iemesli to iegādāties, pat ja jums nav bērnu

Ideālas uzacis

Ar otiņas palīdzību uzklājiet uz uzacīm nelielu daudzumu pūdera, tad pastrādājiet ar zīmuli. Tā uzacis būs apjomīgākas.

Depilācija

Lai nodrošinātu labāku saķeri ar ādu, gan cukura, gan vaska depilācijas laikā, pirms procedūras lietojiet bērnu pūderi. Tas arī mazinās ādas bojājumu iespējamību.

Ilgnoturīgā lūpu krāsa

Lai izvairītos no lūpu krāsas izsmērēšanās, uzklājiet bērnu pūderi uz lūpām un pēc tam noņemiet lieko ar salveti. Šī plānā pūdera kārtiņa palīdzēs saglabāt lūpu krāsu vietā.

Pēc skūšanās

Lai pēc kāju skūšanas iegūtu ideālu ādu, vispirms uzklājiet mitrinošu krēmu, ļaujiet tam uzsūkties, un pēc tam apstrādājiet kājas ar pūderi.

Skrāpējumi un iegriezumi

Lai nodrošinātu ātrāku rētu sadzīšanu un novērstu in**kcijas, lietojiet bērnu pūderi.

 

Īpašā zona

Vasaras karstumā āda starp kājām var noberzties. Lai izvairītos no šīs problēmas, vienkārši pārklājiet gurnu iekšpusi ar pūderi.

Pret noberzumiem

Lai novērstu kurpju berzi un tulznu veidošanos, ieberiet bērnu pūderi kurpēs. Pūderis palīdz mazināt berzi, absorbēt lieko mitrumu un padarīt kurpes daudz ērtākas. Šis vienkāršais triks palīdzēs izvairīties no neērtībām un padarīt valkāšanu patīkamāku.

Sasvīduši apavi

 

Pirms dodaties uz sporta zāli, ieberiet bērnu pūderi savos sporta apavos un zeķēs. Pūderis palīdz absorbēt sviedrus un novērš nepatīkamu smaku, nodrošinot, ka apavi paliek svaigi un ērti visa treniņa laikā. Šis vienkāršais triks arī palīdz samazināt berzi un pasargā jūsu pēdas no diskomforta.

Vēsi palagi

Ja vasarā bērnu pūderi mazliet uzkaisiet uz gultas veļas, tā saglabāsies vēsa un patīkama pat bez kondicioniera.

Pludmalē

Lai smiltis nepieliptu pie pēdām pludmalē, paņemiet līdzi bērnu pūderi un apstrādājiet ar to pēdas pirms došanās uz pludmali.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment