Jūsu uzmanībai recepte vienkāršiem, bet ļoti gardiem novārītu biešu un olu salātiem. Tikai būs jāsagatavo produkti jau iepriekš, lai paātrinātu tā gatavošanas procesu.
Pārtikas preču saraksts:
Bietes
Sīpols
Ķiploki
Olas
Majonēze
Sāls, pipari pēc garšas
Pagatavošana:
Vāra bietes vai cep cepeškrāsnī, kā arī vāra cieti vārītas olas, kuras uzreiz pēc vārīšanas jāsagriež mazos kubiņos.
Vārītās bietes sarīvē uz rīves rupjās puses. Pievienojiet rīvētās bietes klāt olām. Vēlams ņemt padziļu bļodu.
Sīpolu sagriež mazos kubiņos. Var izmantot sarkanos sīpolus, tie ir saldāki un vēl labāk papildinās ar krāsu pārējos produktus šajos salātos.
Bet pirms tam sīpoli jāapcep pannā ar augu eļļu.
Apcepiet sīpolus uz vidējas uguns, nepārtraukti maisot.
Lasi vēl: “Viņi atradīsies uz baltas svītras”: pēc 2024. gada 10. marta 4 zodiaka zīmes sastapsies ar retu veiksmi
Gatavību nosaka zeltaini brūnas garoziņas, taču neiesaku to pārāk apcept.
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…
Tevi noteikti interesēs
- Nekad neglabājiet tur sīpolus: tie pārvērtīsies “putriņā”
- 9 lietas, ko daudzi aizmirst izdarīt pirms pirmajām salnām — pārbaudiet, vai neko neesat palaiduši garām
- Kāpēc daudzas sievietes mūsdienās izvēlas mainīt savu dzīvi pat pēc 30 vai 40 gadu kopdzīves — 7 iemesli
- Par ieradumu, kas joprojām raksturīgs daudzām Latvijas mājsaimniecībām – var draudēt sods līdz 1000 eiro
- Lieliski salāti aizņemtām dienām – vienkāršs biešu un gurķu salikums, kas priecē ar savu sātīgumu un garšu
- Ja šajā dienā no rīta ir sarkana rītausma, tas nesola neko labu: tautas gudrības par 11. novembri










