Pievienojiet ceptus sīpolus un eļļu salātu bļodā un pasāliet tos pēc garšas.
Kā mērci iesaku lietot majonēzi, bet pie bietēm labi sader arī skābais krējums ar vairāk nekā 20% tauku saturu, dabīgais jogurts bez cukura un citām piedevām.
Pasniedziet salātus pie galda. Tas noteikti patiks visai ģimenei. Tas tiek novērtēts ar patīkamo garšu, uzturvielu sastāvu, pateicoties ogļhidrātu, olbaltumvielu un šķiedrvielu kombinācijai, kā arī sāta sajūtu. Bietes ir ļoti labvēlīgas mūsu organismam un saglabā vitamīnus pat pēc termiskās apstrādes.
VIDEO:
Tevi arī varētu interesēt
Salātus varat pasniegt ar jebkādiem ēdieniem, un tie būtu piemēroti arī kā atsevišķs ēdiens, piemēram, vakariņās.
Lasi vēl: Vairs nedomāju, ko pagatavot: mammas māsa iemācīja gatavot pildītos kartupeļu plācenīšus (vienkārša recepte, kas pieejama ikvienam)
Viena porcija jūs pilnībā piepildīs. Un, ja vēlaties vairāk, nav nepieciešams sevi liegt.
Tevi noteikti interesēs
- Ņemu glāzi kefīra, mazliet maltās gaļas un pēc neilga laika ceļu galdā lieliskas vakariņas visai ģimenei
- Lieliski salāti aizņemtām dienām – vienkāršs biešu un gurķu salikums, kas priecē ar savu sātīgumu un garšu
- ”Vajadzētu Latvijā likumu, ka kapos nedrīkst stādīt šos krūmus un puķes”: cilvēki kapos dara dīvainas lietas
- Padomju laika salāti, kurus velti esam pārstājuši gatavot: 5 aizmirstas receptes
- Nekad neglabājiet tur sīpolus: tie pārvērtīsies “putriņā”
- Vīrieši neizvēlas ideālas sievietes — viņi izvēlas gudrās: mana vecmāmiņa bija precējusies 60 gadus un zināja, kāpēc










