Pievienojiet ceptus sīpolus un eļļu salātu bļodā un pasāliet tos pēc garšas.
Kā mērci iesaku lietot majonēzi, bet pie bietēm labi sader arī skābais krējums ar vairāk nekā 20% tauku saturu, dabīgais jogurts bez cukura un citām piedevām.
Pasniedziet salātus pie galda. Tas noteikti patiks visai ģimenei. Tas tiek novērtēts ar patīkamo garšu, uzturvielu sastāvu, pateicoties ogļhidrātu, olbaltumvielu un šķiedrvielu kombinācijai, kā arī sāta sajūtu. Bietes ir ļoti labvēlīgas mūsu organismam un saglabā vitamīnus pat pēc termiskās apstrādes.
Salātus varat pasniegt ar jebkādiem ēdieniem, un tie būtu piemēroti arī kā atsevišķs ēdiens, piemēram, vakariņās.
Lasi vēl: Vairs nedomāju, ko pagatavot: mammas māsa iemācīja gatavot pildītos kartupeļu plācenīšus (vienkārša recepte, kas pieejama ikvienam)
Viena porcija jūs pilnībā piepildīs. Un, ja vēlaties vairāk, nav nepieciešams sevi liegt.
Tevi noteikti interesēs
- VID pavisam drīz sazināsies ar iedzīvotājiem, kuru konta apgrozījums pārsniedz šo robežuby Sandra Ločmele
- Kāpēc nekādā gadijumā nevajadzētu liet verdošu ūdeni izlietnēby Rinalds Bergmanis
- “Varēju izdarīt visu ko!”: tautā iemīļotā aktrise Regīna Devīte intervijā atklāti izstāsta par saviem nedarbiemby Laura Blūma