Biešu salāti. Tajā ir ļoti svarīga un sātīga sastāvdaļa. Nebaidieties to gatavot!

Pievienojiet ceptus sīpolus un eļļu salātu bļodā  un pasāliet tos pēc garšas.

Kā mērci iesaku lietot majonēzi, bet pie bietēm labi sader arī skābais krējums ar vairāk nekā 20% tauku saturu, dabīgais jogurts bez cukura un citām piedevām.

Pasniedziet salātus pie galda. Tas noteikti patiks visai ģimenei. Tas tiek novērtēts ar patīkamo garšu, uzturvielu sastāvu, pateicoties ogļhidrātu, olbaltumvielu un šķiedrvielu kombinācijai, kā arī sāta sajūtu. Bietes ir ļoti labvēlīgas mūsu organismam un saglabā vitamīnus pat pēc termiskās apstrādes.

Salātus varat pasniegt ar jebkādiem ēdieniem, un tie būtu piemēroti arī kā atsevišķs ēdiens, piemēram, vakariņās.

Lasi vēl: Vairs nedomāju, ko pagatavot: mammas māsa iemācīja gatavot pildītos kartupeļu plācenīšus (vienkārša recepte, kas pieejama ikvienam)

Viena porcija jūs pilnībā piepildīs. Un, ja vēlaties vairāk, nav nepieciešams sevi liegt.

Leave a Comment