Biešu sautēšana skābā krējumā, slinka recepte – 3 sastāvdaļas un pasakaina garša. Un 2 smalkumi, kas padara bietes īpaši garšīgas

Un tas nav tikai bietes ar skābo krējumu – mēs esam skābā krējuma sastāvā. Un ar maziem biešu trikiem, kas padara to neticami garšīgu.

Ēdienam ir īpaša garša: šķiet vienkāršs, bet tajā ir kaut kas pievilcīgs – neesmu redzējusi nevienu, kam nebūtu garšojušas šādas bietes – vai līdzīgi ēdieni.

Ne velti daudzi cilvēki atceras bietes “kā bērnudārzā” vai “kā agrāk”. Šīs bietes ir vienkārši garšīgas. Un tikko sautēts skābā krējumā – es dalos ar vienkāršu recepti.

Sautētas bietes skābā krējumā: recepte + sastāvdaļas. Un ēdiena gatavošanas smalkumi.

1) Vāra bietes, līdz tās ir mīkstas, bet ne pilnīgi mīkstas.

Triks nr. 1.

Vēl labāk, cep to. Rezultāts ir saldāks, blīvāks, nedaudz kraukšķīgs, bet mīksts. Lai gan daži ir pieraduši, bet, iepazinies ar cepšanu, jūs vairs negribēsies vārīt bietes.

Vārīts ir mīkstāks, ne gluži “ūdeņains”, bet atšķirība ir jūtama.

Cept- Folijā, vēlams divās kārtās, cieši nesaspiežot, lai starp kārtām un pašām bietēm paliktu maza atstarpe. Šis “gaisa spilvens” to pareizi tvaicēs un neļaus tai piedegt.

Un, lai to labi notīrītu, pēc termiskās apstrādes tas nekavējoties jāiemērc aukstā ūdenī.

2) Bietes sarīvē uz rupjās rīves. Jūs, protams, varat sagriezt strēmelītēs vai mazos kubiņos – bet tas ir rūpīgs uzdevums.

Triks nr. 2.

Par sulu, krāsu un skābi. Biešu problēma ir tā, ka, sautējot vai cepot, tās kļūst tumšākas, kļūst brūngani brūnas, un ne vienmēr palīdz skābais krējums. Un tas kļūst mīksts.

Un skābe glābs situāciju. Citronu sula ir biešu skaistās krāsas un “garšīgās” . Sarīvētajām bietēm liek nedaudz citrona sulas un samaisa.

Tāpēc borščam pievieno citronu – citronu sulu, etiķi, brūklenes, marinādi gurķiem (gurķiem, tomātiem): tikai lai saglabātu rubīnsarkano krāsu.

3) Apcep sīpolus līdz zeltainam brūnumam.

4) Bietes liek dziļā pannā, pievieno sīpolus.

Lasi vēl: Daudzi saimnieki nemaz nezina ko var stādīt dārzeņu dārzā ziemā; Mēs apkopojām visu informāciju

Apkaisiet ar sāli un, ja vēlaties, pievienojiet melnos piparus. Pievienojiet augu eļļu – nedaudz.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu….

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment