Sautē uz lēnas uguns, maisot – tā, lai sākumā viegli apceptos, tad uz lēnas uguns – pielej nedaudz ūdens.
5) Pēc 10 minūtēm (aptuveni) – pievieno skābo krējumu. Vairāk – skaistai krāsai, ēstgribu garšai. Sautē uz lēnas uguns līdz 10 minūtēm. Neticami garšīgs ēdiens, piedeva un salāti reizē, vienkārši garšīga ziemas uzkoda, kas gatava iepriecināt un pārsteigt ar tik vienkāršu, bet neticamu garšu.
Sastāvdaļas:
VIDEO:
1 liela biete;
Sīpoli 2 gab.;
Skābais krējums 200 ml;
Sāls, augu eļļa, garšvielas pēc vēlēšanās.
Lasi vēl: 2025. gads sešām zvaigžņu zīmēm sagādās liktenīgus pārsteigumus
Šeit ir tik vienkārša recepte, kas pazīstama daudziem, un to mīl daudzi.
Tevi noteikti interesēs
- No maigas vaniļas līdz piesātinātam dzintaram: 5 ziemas TOP aromāti, ko vēlēsies katra dāma
- Kādam jābūt eļļas līmenim ziemā — maksimumam, vidējam vai minimumam
- 11.11. – Meistara skaitlis: eksperti iesaka nenokavēt šo dienu, jo tajā atvērsies lielo iespēju “portāls”
- Itālietis Marko trīs gadus nodzīvoja Latvijā: stāstu, kāpēc viņam pie mums patika labāk nekā Vācijā
- Novembrī trīs zodiaka zīmēm pavērsies jaunas iespējas attiecībās
- Novembra Supermēness un zodiaks: kas mainīsies katrai zīmei









