Biešu sautēšana skābā krējumā, slinka recepte – 3 sastāvdaļas un pasakaina garša. Un 2 smalkumi, kas padara bietes īpaši garšīgas

 

Sautē uz lēnas uguns, maisot – tā, lai sākumā viegli apceptos, tad uz lēnas uguns – pielej nedaudz ūdens.

5) Pēc 10 minūtēm (aptuveni) – pievieno skābo krējumu. Vairāk – skaistai krāsai, ēstgribu garšai. Sautē uz lēnas uguns līdz 10 minūtēm. Neticami garšīgs ēdiens, piedeva un salāti reizē, vienkārši garšīga ziemas uzkoda, kas gatava iepriecināt un pārsteigt ar tik vienkāršu, bet neticamu garšu.

Sastāvdaļas:

1 liela biete;
Sīpoli 2 gab.;
Skābais krējums 200 ml;
Sāls, augu eļļa, garšvielas pēc vēlēšanās.

Lasi vēl: 2025. gads sešām zvaigžņu zīmēm sagādās liktenīgus pārsteigumus

Šeit ir tik vienkārša recepte, kas pazīstama daudziem, un to mīl daudzi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment