Sautē uz lēnas uguns, maisot – tā, lai sākumā viegli apceptos, tad uz lēnas uguns – pielej nedaudz ūdens.
5) Pēc 10 minūtēm (aptuveni) – pievieno skābo krējumu. Vairāk – skaistai krāsai, ēstgribu garšai. Sautē uz lēnas uguns līdz 10 minūtēm. Neticami garšīgs ēdiens, piedeva un salāti reizē, vienkārši garšīga ziemas uzkoda, kas gatava iepriecināt un pārsteigt ar tik vienkāršu, bet neticamu garšu.
Sastāvdaļas:
1 liela biete;
Sīpoli 2 gab.;
Skābais krējums 200 ml;
Sāls, augu eļļa, garšvielas pēc vēlēšanās.
Lasi vēl: 2025. gads sešām zvaigžņu zīmēm sagādās liktenīgus pārsteigumus
Šeit ir tik vienkārša recepte, kas pazīstama daudziem, un to mīl daudzi.
Tevi noteikti interesēs
- Jūlijs: gaidām vasaru. Kad beigsies aukstums? Sinoptiķi nosaukuši datumus un sliktās šī gada vasaras cēloņusby Sandra Vīgante
- Atceries aktrisi, kas atveidoja “Titānika” galveno varoni Rozu vecumdienās? Uzzini, kāda viņa bija jaunībā…by Rinalds Bergmanis
- Kolorādo vaboles pēc šīs metodes jūsu dārzu vairs netraucēs: agronomu paņēmiens ar tūlītēju efektuby Laura Andersone