Bietes nav nepieciešams vārīt! Es parādīšu, kā bietes gatavo restorānos (daudz vienkāršāk un labāk garšo)

Es parādīšu, kā bietes gatavo restorānos tas ir daudz vienkāršāk un labāk garšo.

Kā pagatavot bietes

Ņemiet bietes, pat ja tās ir dažāda lieluma – tas nav nekas nopietns. Labi tās nomazgājiet, lai tajās nepaliktu netīrumu.

Mēs uzreiz nogriezīsim priekšējo un aizmugurējo daļu. Ja atstāsim, tā var radīt nepareizu aromātu, un mums tā nemaz nav vajadzīga.

Izrādās, ka visu šo laiku mēs esam nepareizi uzlādējuši savus viedtālruņus un tos bojājuši!

Ņemam pāris folijas loksnes, liekam uz tām bietes, pārkaisa ar nedaudz sāls un cukura. Es pievienoju arī nedaudz olīveļļas.

Cepšanas laikā sāls, cukurs un eļļa paši sadalīsies tur, kur tiem nepieciešams. Eļļa nedaudz uzvārīsies iekšpusē un piesūcinās mūsu bietes.

Bietes ietiniet un lieciet cepeškrāsnī 180-200 grādu temperatūrā uz aptuveni stundu (tas ir atkarīgs no cepeškrāsns un bietes lieluma). Bietes gatavību pārbaudīsim ar dakšiņu.

Kāpēc bietes labāk ir cept, nevis vārīt?

Skaidrs, ka vārīt ir vieglāk, bet ceptas bietes ir garšīgākas. Ceptas bietes tiek atstātas pašas savām vajadzībām. Tā atstāj visas sulas un garšas iekšpusē, nevis nodod tās ūdenim (vārīšanas gadījumā).

Lasi vēl: Tagad mani logi spīd un laistās. Vienkārša viltība, ko man parādīja logu mazgātājs, lai tie vienmēr būtu tīri

Turklāt mēs pievienojām nedaudz sāls un cukura, kas vēl vairāk pastiprinās tās garšu, ticiet man, sāls un cukurs iesūcas, nevis paliek uz folijas. Turklāt cepot tas nezaudē krāsu.

Mans apburošais gaļas pīrāgs, kas pārspēj visus apēšanas ātruma rekordus. Dalos ar recepti!

 

Izņemiet bietes un ļaujiet tām nedaudz atdzist. Tas ir jūsu ziņā, vai ļaut tām atdzist folijā vai nē. Bietes ir diezgan viegli nomizot, burtiski ar vienu roku, ja ļaujat tām nedaudz atdzist.

Lasi vēl: Neizmetiet sapuvušos ābolus! Mēs jums pastāstīsim, kā tos lietderīgi izmantot savā dārzā

Tas ir tik vienkārši!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment