Bietes ietiniet un lieciet cepeškrāsnī 180-200 grādu temperatūrā uz aptuveni stundu (tas ir atkarīgs no cepeškrāsns un bietes lieluma). Bietes gatavību pārbaudīsim ar dakšiņu.
Izņemiet bietes un ļaujiet tām nedaudz atdzist. Tas ir jūsu ziņā, vai ļaut tām atdzist folijā vai nē. Bietes ir diezgan viegli nomizot, burtiski ar vienu roku, ja ļaujat tām nedaudz atdzist.
Tas ir tik vienkārši!
Cepot bietes, nav nepieciešams tās mizot pirms termiskās apstrādes. Pēc cepšanas miza viegli nolobās. Tas samazina gatavošanas laiku un saglabā vairāk barības vielu.
Labākais, ko var pagatavot, ja jums ir kabacītis un kartupelīši: lieliska recepte
VIDEO:
Ceptas bietes ir ne tikai veselīgākas, bet arī garšīgākas un daudzpusīgākas, ko var izmantot salātos, zupās vai kā piedevu dažādiem ēdieniem.
Lai labi garšo!
Tevi noteikti interesēs
- Es izmantoju vienkāršu triku un logiem tad cauri vējš vairs nepūš; to var izdarīt jebkura saimniece
- Man nācās pateikt draudzenei, ka vīrs mani nelaiž ar viņu tikties: bet viss nebija tik vienkārši
- Sinoptiķi ceļ trauksmi: gaidāmā ziema būs aukstāka nekā pagājušajā gadā, ar atkušņiem un bīstamām parādībām
- “Tas ir klimata neprāts!”: sinoptiķi ir atjauninājuši savu novembra prognozi, parādot anomālijas, kuras gaidāmas
- Vectētiņa recepte – garšīgi un ātri pagatavojami kartupeļu pīrādziņi: mīklas maz, pildījuma daudz
- Ko pateikt, ja jums zvana aizdomīgs numurs: viena frāze, kas palīdz ātri pārtraukt sarunu







