Tas ir tas, ko es saņemu pēc pusstundas. Izleju karsto ūdeni un 5 minūtes piepildu ar aukstu ūdeni no krāna.
Skaistas bietes – mīkstas un krāsainas! Pilnīgi ne ūdeņainas un gatavas kļūt par elegantu mētelīti Jaungada siļķei.
Bietes vārīšanas maisiņā priekšrocības ir acīmredzamas:
katls ir tīrs
ietaupa laiku
resursu taupīšana
virtuvē nerodas smaka
bietes ir garšīgākas un saldākas
bietes nesaskaras ar ūdeni, tāpēc tās nekļūst ūdeņainas.
bietes saglabā savu spilgto krāsu.
Ir tikai viens trūkums.
Īpaši jūtīgām dabām var šķist, ka, gatavojot no maisiņa uz produktu, “peld” kādas kaitīgas vielas. Šeit es iesaku atcerēties par griķiem, prosu vai rīsiem maisiņos. Katrs gatavo – nevienam nav panikas!
Ja jums joprojām ir šaubas, varat ņemt nevis parastu maisiņu, bet gan cepšanai paredzētu maisiņu. Tās vairākas stundas var izturēt cepeškrāsns temperatūru līdz 200 grādiem, kas mūsu vārīšanas temperatūrā nepārsniedz 105 grādus:).
Tevi noteikti interesēs
- Aizmirstiet par mitrumu uz visiem laikiem: kā viegli sausināt gaisu slikti vēdināmā telpāby Rinalds Zembergs
- Uzskata par “bērnu auklēm”, bet patiesībā….: suņu šķirnes, kuras kļūdaini uzskata par ļoti piemērotiem suņiem ģimenēmby Laura Andersone
- Oktobrī pat +25 grādi: kas ir zināms un vai tiešām varēsim sagaidīt vasaras cienīgu karstumu rudens vidūby Sandra Vīgante