Pievienojiet biezpienu miksera traukā, tad sasmalcināt ar iegremdējamo blenderi līdz viendabīgai masai.
Saspaidām kartupeļus ar kartupeļu mīcamo.
Biezenim pievieno saklenderētu biezpienu.
Pievienojam 1 tējkarote cukura.
Lasi vēl: Ņemu lielu sīpolu un burkas vāku. Draugs bija Ķīnā un no turienes “atveda” oriģinālu ideju ātrai uzkodai
Pievienojam 5-6 ēdamkarotes miltu, visu kārtīgi samaisa līdz kļūst gaisīga masa.
Rokas var ieziest ar augu eļļu, lai mīkla nelīp pie rokām. Veidojam plācenīšus.
Uzkarsējam pannu, pievienojam augu eļļu un pievienojam plācenīšus pannā.
Nu jau esam gandrīz galā, vēl nedaudz un viss būs gatavs. Cepam līdz zeltaini brūnai garoziņai.
Apgriežam plācenīšus un uzliekam vāku un turpinām cept uz vidējas uguns.
Cepam katru pusi 5-8 min.
Un lūk, mūsu skaistie plācenīši ir gatavi pasniegšanai.!
Var pasniegt ar krējumu, ievārījumu.
Mums būs nepieciešams:
200 g biezpiena
1 ola
2 kartupeļi
5-6 ēd.k. l. kviešu milti
1 tējk sāls
1 ēd.k. Cukura
Labu apetīti!
Tevi noteikti interesēs
- Es vilcienā atdevu savu vietu sievietei ar smagām somām -viņa pateicās, bet es sašutu, kad dzirdēju, ko viņa saka dēlam
- Tagad vēlas vēl dārgāku! Gandrīz par 40 000 eiro bijusī Kristapa Porziņģa draudzene Laura Vizla tirgo basketbolista dāvanu (+ VIDEO)
- Daļā Latvijas 13. novembrī pārspēti siltuma rekordi: meteorologs Bricis brīdina, ka rītdien laika apstākļi strauji mainīsies
- Tikai divām Zodiaka zīmēm decembris nesīs izaicinājumus: pienāks grūtāki laiki
- Šajā Latvijas pilsētā par mājas numura nepareizu izvietojumu var tikt piemērots sods
- Es devos atvaļinājumā ar 56 gadus vecu vīrieti, bet jau trešajā dienā aizlidoju mājās — pēc tam, kad atklāju, ko viņš slēpa čemodānā















