Biezpiena paciņa, divi kartupeļi un galarezultātā pirkstus aplaizīsi; Ātri un viegla recepte

Pievienojiet biezpienu miksera traukā, tad sasmalcināt ar iegremdējamo blenderi līdz viendabīgai masai.

 

Saspaidām kartupeļus ar kartupeļu mīcamo.

Biezenim pievieno saklenderētu biezpienu.

Pievienojam 1 tējkarote cukura.

Lasi vēl: Ņemu lielu sīpolu un burkas vāku. Draugs bija Ķīnā un no turienes “atveda” oriģinālu ideju ātrai uzkodai

Pievienojam 5-6 ēdamkarotes miltu, visu kārtīgi samaisa līdz kļūst gaisīga masa.

Rokas var ieziest ar augu eļļu, lai mīkla nelīp pie rokām. Veidojam plācenīšus.

Uzkarsējam pannu, pievienojam augu eļļu un pievienojam plācenīšus pannā.

Nu jau esam gandrīz galā, vēl nedaudz un viss būs gatavs. Cepam līdz zeltaini brūnai garoziņai.

Apgriežam plācenīšus un uzliekam vāku un turpinām cept uz vidējas uguns.

Cepam katru pusi 5-8 min.

Un lūk, mūsu skaistie plācenīši ir gatavi pasniegšanai.!

Var pasniegt ar krējumu, ievārījumu.

Mums būs nepieciešams:

200 g biezpiena
1 ola
2 kartupeļi
5-6 ēd.k. l. kviešu milti
1 tējk sāls
1 ēd.k. Cukura

Vai vīriešiem, sasniedzot cienījamu vecumu, jāmaina sieva

Labu apetīti!

Leave a Comment