Pievienojiet biezpienu miksera traukā, tad sasmalcināt ar iegremdējamo blenderi līdz viendabīgai masai.
Saspaidām kartupeļus ar kartupeļu mīcamo.
Biezenim pievieno saklenderētu biezpienu.
Pievienojam 1 tējkarote cukura.
Lasi vēl: Ņemu lielu sīpolu un burkas vāku. Draugs bija Ķīnā un no turienes “atveda” oriģinālu ideju ātrai uzkodai
Pievienojam 5-6 ēdamkarotes miltu, visu kārtīgi samaisa līdz kļūst gaisīga masa.
Rokas var ieziest ar augu eļļu, lai mīkla nelīp pie rokām. Veidojam plācenīšus.
Uzkarsējam pannu, pievienojam augu eļļu un pievienojam plācenīšus pannā.
Nu jau esam gandrīz galā, vēl nedaudz un viss būs gatavs. Cepam līdz zeltaini brūnai garoziņai.
Apgriežam plācenīšus un uzliekam vāku un turpinām cept uz vidējas uguns.
Cepam katru pusi 5-8 min.
Un lūk, mūsu skaistie plācenīši ir gatavi pasniegšanai.!
Var pasniegt ar krējumu, ievārījumu.
Mums būs nepieciešams:
200 g biezpiena
1 ola
2 kartupeļi
5-6 ēd.k. l. kviešu milti
1 tējk sāls
1 ēd.k. Cukura
Labu apetīti!
Tevi noteikti interesēs
- Vedeklai nesen bija jubileja glaunā Jūrmalas restoranā, bet svētkos nebija normāla ēdiena, tāpēc diemžēl man nācās rīkotiesby Rinalds Bergmanis
- Sestdien Rīgā plānoti vērienīgi satiksmes ierobežojumi: daudzas ielas būs slēgtasby Laura Blūma
- CSDD atgādina, ka šie transportlīdzekļi Tehnisko apskati var saņemt arī savā dzīvesvietāby Sandra Ločmele