Šis ir neticami garšīgs, aromātisks un ātri pagatavojams ēdiens, kas pagatavots no neliela daudzuma sastāvdaļu. Pagatavošana aizņem apmēram 10 minūtes, un gatavošana aizņem ne vairāk kā 7 minūtes. Rezultāts ir sulīgi mīksti āboli ar vismaigāko biezpiena pildījumu.
Un to aromāts ir vienkārši brīnišķīgs. Jūs varat tos pasniegt brokastīs vai desertā. Ēdienu var saukt par ceptiem āboliem ar biezpienu, bet es to saucu par biezpiena sacepums ābolos, jo biezpiena pildījums pēc tilpuma ir lielāks nekā āboliem, un tas nosaka ēdiena garšu.
Pagatavošanas laiks 10 minūtes Gatavošanas laiks 7 minūtes
Sastāvdaļas
3 āboli (lieli)
1 iepakojums biezpiena (9% 180 g)
1 vistas ola
3 tējk. Sahāra
1 tējk. mannas putraimi
Dienas prognoze 30.jūnijam: centieties izvairīties no neptīkamiem cilvēkiem!
Pagatavošana:
1. Ēdienu gatavošanai izmantoju biezpienu iepakojumā. Ielieciet to bļodā, pievienojiet olu, cukuru un mannu.
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- Dzīvosim kā ”saldētavā”: sinoptiķi ieskicē oktobra mēneša beigu prognoziby Sandra Vīgante
- Beidzot tiek publiskotas mūsu senču prognozes: ko norāda oktobra dabas zīmes par gaidāmo ziemuby Sandra Vīgante
- Kāpēc cilvēki apzināti aizmirst savu bankas karti vai skaidru naudu bankomātā: tas nav tāpat vienby Sandra Vīgante