Šis ir neticami garšīgs, aromātisks un ātri pagatavojams ēdiens, kas pagatavots no neliela daudzuma sastāvdaļu. Pagatavošana aizņem apmēram 10 minūtes, un gatavošana aizņem ne vairāk kā 7 minūtes. Rezultāts ir sulīgi mīksti āboli ar vismaigāko biezpiena pildījumu.
Un to aromāts ir vienkārši brīnišķīgs. Jūs varat tos pasniegt brokastīs vai desertā. Ēdienu var saukt par ceptiem āboliem ar biezpienu, bet es to saucu par biezpiena sacepums ābolos, jo biezpiena pildījums pēc tilpuma ir lielāks nekā āboliem, un tas nosaka ēdiena garšu.
Pagatavošanas laiks 10 minūtes Gatavošanas laiks 7 minūtes
Sastāvdaļas
3 āboli (lieli)
1 iepakojums biezpiena (9% 180 g)
1 vistas ola
3 tējk. Sahāra
1 tējk. mannas putraimi
Dienas prognoze 30.jūnijam: centieties izvairīties no neptīkamiem cilvēkiem!
VIDEO:
Pagatavošana:
1. Ēdienu gatavošanai izmantoju biezpienu iepakojumā. Ielieciet to bļodā, pievienojiet olu, cukuru un mannu.
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- Ja iedzīvotāji 31.decembrī šajā Latvijas pilsētā šaus salūtu ātrāk nekā paredzēts – gaidāms sods līdz 1400 eiro
- Es ierados Jūrmalā vecāku pamestā vasarnīcā un atklāju, ka kāds rūpējas par to un tad es viņu ieraudzīju
- Atstāj vienu vienkāršu sastāvdaļu automašīnā uz nakti, lai atbrīvotos no kondensāta un aizsvīdušiem logiem
- Elīna izsauca ”vīru uz stundu”, lai salabotu rozeti, bet galu galā viņš palika līdz pat rītam: kas notika
- Bez kunkuļiem un pielipšanas pie pannas: kā pagatavot perfektas plānās pankūkas, kas neplīst
- Mīlestība vai lieli pārbaudījumi: ko sola decembris katrai Zodiaka zīmei








