Biezpiena sacepums ābolos, gatavojas tikai 7 minūtes (tas ir ļoti sulīgi un garšīgi)

2. Kārtīgi samaisa un biezpiena pildījums gatavs.

3. Varat ņemt jebkuras šķirnes un lieluma ābolus, taču no tā būs atkarīgs gatavošanas laiks.

Lasi vēl: Pie durvīm klauvēs bagātība un veiksme: nosauktas 3 zvaigžņu zīmes, kuru dzīvēs jūlija sākumā izvērsīsies sniegbalta svītra – atbalstīs Eņģeļi

Jo mīkstāki āboli, jo ātrāk tie izcepsies. Man ir lieli, diezgan cieti āboli.

4. Āboliem no kāta puses nogriež cepurītes. Mēs rūpējamies, lai āboli stāvētu pēc iespējas taisnāk, jūs varat nedaudz vairāk apgriezt izvirzītās daļas apakšā.

5. Vispirms ar nazi izgrieziet nelielu daļu no serdes, pēc tam ar tējkaroti uzmanīgi izņemiet sēklas ar cietajām membrānām un mīkstumu. Izņemiet pēc iespējas vairāk mīkstuma, lai varētu ietilpt daudz pildījuma.

6. Ābolus sadursta aplī ar zobu bakstāmo (katram 6-7 dūrieni). Piepildi tos ar biezpiena maisījumu, liek uz šķīvja, apakšā ieber 1 ēd.k. karoti ūdens un ievietojiet to mikroviļņu krāsnī (750 W). Vispirms pagatavojiet 5 minūtes un pārbaudiet. Ja āboli ir mīksti, ēdiens ir gatavs. Ja tie joprojām ir cieti, pievienojiet vēl 2 minūtes. Laiks ir atkarīgs no āboliem, jo ​​pats pildījums tiek pagatavots 4 minūtēs.

7. Gatavošanas laikā biezpiena masa nedaudz pacelsies un nedaudz iznāks ārā. Plāksnes apakšā būs nedaudz šķidruma. Gatavos ābolus ar biezpienu vai biezpiena kastroli ar āboliem pārliek citā šķīvī, nedaudz atdzesē un pasniedz uzreiz. Āboli izrādās sulīgi, mīksti un aromātiski, un pats kastrolis ir ļoti, ļoti maigs. Ēdiens ir mēreni salds un ļoti garšīgs.

Saputoti āboli: bez krējuma un olām, šis deserts ir pieejams ikvienam

Lai labi garšo!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment