Biezpiens ir piena produkts, kas tiek ražots no piena ar siera fermentu palīdzību. Tas ir bagāts ar olbaltumvielām un citiem uzturvielām, piemēram, kalciju.
Biezpiens ir plaši izmantots dažādās ēdienreizēs, sākot no brokastīm līdz desertiem, jo tas ir ērts un daudzpusīgs uztura produkts.
Ja vēl neesat mēģinājis pagatavot biezpiena sacepumu, izmēģiniet šo recepti. Tā ir ar ideālām proporcijām, viegli pagatavojama un neprasa kulinārijas pieredzi.
Jums būs nepieciešamas tikai sastāvdaļas un labs garastāvoklis! Rezultāts vienmēr izraisa pārsteigumu! Es jau sen atteicos no citām receptēm, un neesmu vienīgais. Daudzi mani draugi ir to izmēģinājuši un apstiprina, ka šī recepte ir fantastiska!
Lasi arī: Ideāla kaimiņu būšana: kādas kultūras jāstāda blakus ķiplokiem, lai iegūtu lielu ražu — noderīgi padomi dārzniekiem
Lasi arī: Kā visātrāk mājās uz palodzes izaudzēt lociņus: 3 dārznieku pārbaudīti veidi
Sastāvdaļas:
600 g biezpiena
3 olas
3-4 ēd.k. cukura
⅓ tējk. sāls
200 ml piena
4 ēd.k. mannas
60 g sviesta
60 g rozīņu
1 g vanilīna
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- Rīga pirmo reizi vēsturē iekļūst TOP 3 Eiropas pilsētu sarakstā, nosaukts iemesls (+ VIDEO)
- Brīvības bulvārī uz ceļa sēdēja peļķē kāds samērā jauns vīrietis, nokāris galvu un neviens neapstājās, izņemot vienu meiteni
- Maija jau plānoja apprecēties, bet nejauši uzzināja, ar ko nodarbojas viņas draugs; kāds bija risinājums un pieredze no notikušā
- Plīsušas zoles remonts ar sāli: apavu meistara pārbaudītā metode
- Tik maiga vistas krūtiņa, ka burtiski kūst mutē — pat tie viesi, kas to parasti neēd, šoreiz slavē un prasa papildporciju
- Kārtoju vīra mantas, un atrastā kārbiņa atklāja ilgi slēptu noslēpumu; vērtīga mācība visiem pāriem










