Biezpiens ir piena produkts, kas tiek ražots no piena ar siera fermentu palīdzību. Tas ir bagāts ar olbaltumvielām un citiem uzturvielām, piemēram, kalciju.
Biezpiens ir plaši izmantots dažādās ēdienreizēs, sākot no brokastīm līdz desertiem, jo tas ir ērts un daudzpusīgs uztura produkts.
Ja vēl neesat mēģinājis pagatavot biezpiena sacepumu, izmēģiniet šo recepti. Tā ir ar ideālām proporcijām, viegli pagatavojama un neprasa kulinārijas pieredzi.
Jums būs nepieciešamas tikai sastāvdaļas un labs garastāvoklis! Rezultāts vienmēr izraisa pārsteigumu! Es jau sen atteicos no citām receptēm, un neesmu vienīgais. Daudzi mani draugi ir to izmēģinājuši un apstiprina, ka šī recepte ir fantastiska!
Lasi arī: Ideāla kaimiņu būšana: kādas kultūras jāstāda blakus ķiplokiem, lai iegūtu lielu ražu — noderīgi padomi dārzniekiem
Lasi arī: Kā visātrāk mājās uz palodzes izaudzēt lociņus: 3 dārznieku pārbaudīti veidi
Sastāvdaļas:
600 g biezpiena
3 olas
3-4 ēd.k. cukura
⅓ tējk. sāls
200 ml piena
4 ēd.k. mannas
60 g sviesta
60 g rozīņu
1 g vanilīna
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- 57 gadus vecs vīrietis no Jelgavas atklāti paskaidroja, kāpēc pret vienu sievieti bija skops, bet citu veda uz kūrortiemby Rinalds Bergmanis
- ”Jūs īrējat? Tad uz redzēšanos…” Kāpēc 52 gadu vecumā es nepieņemšu savās mājās vīrieti bez savas dzīvesvietas (pat ja viņš ir strādīgs)by Rinalds Bergmanis
- Kuru viesi nekādā gadījumā nevajadzētu uzņemt savā mājā vairāk par vienu reiziby Rinalds Bergmanis