24 cm formas dibenu izklāj ar cepampapīru un pārlej ar visu mīklu. Ar lāpstiņu izlīdzina mīklas virsmu un uzliek siera pildījumu, ar divām karotēm veidojot biezpiena bumbiņas. Starp sieru liek jebkuras ogas (es izmantoju avenes un kazenes).
Lasi vēl: Automašīnas numurs ietekmē vadītāja likteni: kā izvairīties no problēmām un piesaistīt veiksmi
Ogas var ņemt arī saldētas, un nav nepieciešams tās iepriekš atkausēt.
Liek pīrāgu cept līdz 180°C sakarsētā cepeškrāsnī uz 35-40 minūtēm. Režīms: no augšas uz leju, bez konvekcijas.
Pīrāga gatavību pārbaudām ar koka iesmiņu – jāiznāk sausam, bez mīklas paliekām.
Izņemiet pīrāgu no cepeškrāsns un ļaujiet tam atdzist, līdz tas ir silts tieši pannā. Pēc tam uzmanīgi atdaliet to no veidnes sienām, uzlieciet uz augšu plakanu plāksni, apgrieziet to otrādi un noņemiet papīru. Novietojiet otru plakanu šķīvi un vēlreiz apgrieziet to otrādi. Pīrāgs izrādās brīnišķīgs!
Maigas biskvīta pīrāgs, krēmīgā biezpiena siera un sulīgo, aromātisko ogu kombinācija ir vienkārši ideāla kombinācija! Nevilcinieties! Pagatavojiet šo brīnišķīgo pīrāgu jau šodien!
Sastāvdaļas:
olas – 2 gab.
cukurs – 100 g
vanilīns – šķipsniņa
sāls – šķipsniņa
piens – 100 ml
augu eļļa – 100 ml
milti – 200 g
cepamais pulveris – 12 g
Pildījums:
biezpiena siers – 150 g
ola – 1 gab.
vanilīns – šķipsniņa
cukurs – 30 g
ogas (avenes, kazenes) – 120 g
Lai jums labi garšo un labu apetīti!
Lasi vēl: Stāstu, kāpēc es cepu citronus pannā un kādu gardu ēdienu es no tā gatavoju
Tevi noteikti interesēs
- ”Swedbank atgādina iedzīvotājiem svarīgu ziņu par klientu maksājumu nosūtīšanu uz citām bankāmby Sandra Ločmele
- Nolēmu Ventspilī izsekot znotu un ieraudzīju kaut ko nepatīkamu: tagad nezinu, kā paskatīties meitai acīsby Rinalds Bergmanis
- Vedeklai nesen bija jubileja glaunā Jūrmalas restoranā, bet svētkos nebija normāla ēdiena, tāpēc diemžēl man nācās rīkotiesby Rinalds Bergmanis