Pamēģiniet iedomāties biskvītu bez olām, bez sviesta un pat bez piena. Neskatoties uz visu šo sastāvdaļu trūkumu, biskvīts ir viegls un mīksts. Tas ir piemērots kā uzkoda pie kafijas un var būt lielisks pamats kūkai.
Šo cepumu ir arī ļoti viegli pagatavot, un tas ir pieejams tiem, kas vēl tikai apgūst cepšanu un izmēģina savus spēkus kulinārijā. Vajadzīgs ir tikai neliels sastāvdaļu daudzuma, tāpēc tas ir lieliski piemērots, ja vakariņās ieradīsies draugi un jums nav bijis laika iepirkties: dažās minūtēs pagatavosiet ļoti aromātisku biskvītu, kas pārsteigs pat visskeptiskāk noskaņotos viesus.
Sastāvdaļas ir aprēķinātas 24 cm diametra formai.
Sastāvdaļas:
330 g istabas temperatūras ūdens
300 g miltu
Cukurs 200 g
Cepamais pulveris 16 g
Saulespuķu eļļa 90 g
Vaniļas pāksts
Lai uzzinātu, kā pagatavot šo neparasto biskvītu, šķir nākamo lapu!
Tevi noteikti interesēs
- Vecāki man zvana katru rītu un pārjautā, vai tiešām neesmu mainījusi domas attiecībā uz gaidāmā bērna vārdu
- Kam īsti paredzētas svītras vannas dvieļu galos: daudziem par to nav ne jausmas
- Uzvāri Rozmarīnu katlā: vienkāršs paņēmiens, kas var mainīt tavu ikdienu
- Žurnāls atklāj negaidītas ziņas par 89 gadus vecā komponista Raimonda Paula šā brīža situāciju
- Bijusī rīdziniece Džūlija Vanga savulaik nosauca 6 sieviešu vārdus, kas piesaistot neveiksmes
- “Latvijā viss ir labāk! Viss, kas man vajadzīgs”: Vāciete pārcēlās uz šejieni un nekad nevēlas doties mājās – stāstu kāpēc