Pamēģiniet iedomāties biskvītu bez olām, bez sviesta un pat bez piena. Neskatoties uz visu šo sastāvdaļu trūkumu, biskvīts ir viegls un mīksts. Tas ir piemērots kā uzkoda pie kafijas un var būt lielisks pamats kūkai.
Šo cepumu ir arī ļoti viegli pagatavot, un tas ir pieejams tiem, kas vēl tikai apgūst cepšanu un izmēģina savus spēkus kulinārijā. Vajadzīgs ir tikai neliels sastāvdaļu daudzuma, tāpēc tas ir lieliski piemērots, ja vakariņās ieradīsies draugi un jums nav bijis laika iepirkties: dažās minūtēs pagatavosiet ļoti aromātisku biskvītu, kas pārsteigs pat visskeptiskāk noskaņotos viesus.
Sastāvdaļas ir aprēķinātas 24 cm diametra formai.
Sastāvdaļas:
330 g istabas temperatūras ūdens
300 g miltu
Cukurs 200 g
Cepamais pulveris 16 g
Saulespuķu eļļa 90 g
Vaniļas pāksts
Lai uzzinātu, kā pagatavot šo neparasto biskvītu, šķir nākamo lapu!
Tevi noteikti interesēs
- Zvaigžņu zīmes, ar kurām vienmēr ir viegli: viņi novērtē tavu dvēseli, ne izskatu vai statusuby Laura Andersone
- Tas sāksies 19. septembrī un ilgs piecas dienas: sinoptiķi saka, kam sagatavotiesby Sandra Vīgante
- “Viņi uzreiz vēlas kaut ko nopietnu…” Kā mainās vīriešu vēlmes pēc 50 — padalīšos savā pieredzēby Rinalds Bergmanis