Pamēģiniet iedomāties biskvītu bez olām, bez sviesta un pat bez piena. Neskatoties uz visu šo sastāvdaļu trūkumu, biskvīts ir viegls un mīksts. Tas ir piemērots kā uzkoda pie kafijas un var būt lielisks pamats kūkai.
Šo cepumu ir arī ļoti viegli pagatavot, un tas ir pieejams tiem, kas vēl tikai apgūst cepšanu un izmēģina savus spēkus kulinārijā. Vajadzīgs ir tikai neliels sastāvdaļu daudzuma, tāpēc tas ir lieliski piemērots, ja vakariņās ieradīsies draugi un jums nav bijis laika iepirkties: dažās minūtēs pagatavosiet ļoti aromātisku biskvītu, kas pārsteigs pat visskeptiskāk noskaņotos viesus.
Sastāvdaļas ir aprēķinātas 24 cm diametra formai.
Sastāvdaļas:
330 g istabas temperatūras ūdens
300 g miltu
Cukurs 200 g
Cepamais pulveris 16 g
Saulespuķu eļļa 90 g
Vaniļas pāksts
Lai uzzinātu, kā pagatavot šo neparasto biskvītu, šķir nākamo lapu!
Tevi noteikti interesēs
- Izvēlies vienu putnu un uzzini, kas jūs sagaida jau tuvākajā nākotnēby Jeļena Kuzmenko
- Latviešu dziedātāja Liene Greifāne pametusi Latviju un nomainījusi pat uzvārdu – zināms iemeslsby Sandra Ločmele
- Kaļķakmens “nokritīs” pusstundas laikā – eksperti atklāj produktu, ar ko apstrādāt krānuby Anete Vītola