Biskvīts uz ūdens bāzes: satriecoša recepte bez olām, sviesta un piena

Pagatavošana:

Lai pagatavotu biskvītu uz ūdens bāzes, izsijājiet miltus kopā ar cepamo pulveri bļodā un uz brīdi atlieciet malā. Citā bļodā ieber cukuru un pievieno istabas temperatūras ūdeni, cukuru un ūdeni labi samaisa ar putojamo slotiņu, lai cukurs izšķīstu.

Ar nazi gareniski pārgriež vaniļas pāksti un savāc sēklas, pievieno tās saldajam ūdenim. Šajā posmā ielej arī augu eļļu un samaisa.

Lasi vēl: Sieva ik dienu dzirdēja dīvainas skaņas no garāžas. Viņa bija šokā, kad uzzināja, ko vīrs tur dara

Tagad ņem izsijātās sausās sastāvdaļas un pa vienai karotei pievieno tās ūdens, cukura un eļļas emulsijai, labi un nepārtraukti maisot, lai nebūtu kunkuļu. Kad būs pievienoti visi milti, būs mīksta, gluda mīkla bez gabaliņiem.

Ņem 24 cm diametra formu un izklāj to ar cepamo papīru. Vai, ja vēlaties, varat to vienkārši apziest ar eļļu un pārkaisīt ar karoti miltu. Kad forma ir gatava, ielej tajā mīklu.

Ja nepieciešams, izmantojiet lāpstiņu, lai vienmērīgi izlīdzinātu masu. Cep biskvītu iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 180° temperatūrā 50 minūtes.

Ja cepšanas laikā jūtat, ka biskvīts pārāk brūnē, pēc pirmajām 30 cepšanas minūtēm pārsedziet kūku ar folijas loksni un turpiniet cepšanu. Pirms izņemšanas no cepeškrāsns, pārbaudiet ar zobu bakstāmo: ja tas ir tīrs un sauss, biskvīts ir pagatavots pareizi.

Izņemiet to no cepeškrāsns un ļaujiet atdzist. Visbeidzot pārliek to uz šķīvja un dekorē biskvītu ar pūdercukuru. Vai arī sāk veidot torti!

Šo biskvītu var pagatavot dažādās variācijās: ar kakao, kafiju, citronu un ingveru.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment