“Bite” ar nozīmīgu paziņojumu vēršas pie Latgales un Vidzemes pilnīgi visiem klientiem, kuri lieto viņu pakalpojumus!

Tajā pašā laikā “Vietējais 100 MB” pakalpojums klientiem nodrošina iespēju veikt neierobežotus zvanus uz populārākajiem tīkliem Latvijā, izmantot 100 MB mobilo datu vietējā lietojumā, veikt 50 minūtes starptautisko zvanu uz Eiropu, kā arī piedāvā bezmaksas ekrāna apdrošināšanu uz vienu mēnesi.

“Pērn “Bite Latvija” sasniedza 79,668 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 16,8% vairāk nekā gadu iepriekš. Kompānijas peļņa pieauga par 30,6% un bija 8,645 miljoni eiro. Šie finanšu dati attiecas uz konsolidēto “Bite Latvija” un tā meitasuzņēmuma “TeleTower” sniegumu.”

Turpinot attīstīt nākamās paaudzes 5G tīklu un ieviešot jaunākās tehnoloģijas tīkla infrastruktūrā, “Bite Latvija” naktī no 16. uz 17. maiju veiks tīkla modernizācijas darbus 72 bāzes stacijās Latgalē un Vidzemē.

Šīs bāzes stacijas ir aprīkotas ar jaunākajām “Ericsson” tehnoloģijām, kas ir nozīmīgs solis uz priekšu tīkla attīstībā.

Tā rezultātā no plkst. 2.00 šonakt var rasties traucējumi tīkla darbībā, kas var ilgt līdz piecām minūtēm. Šobrīd “Bite” 5G tīkls ir pieejams 55% Latvijas iedzīvotājiem, un līdz gada beigām plānots šo pieejamību palielināt līdz 75%.

 

Lasi vēl: Maijs ir tikai iesildīšanās: sinoptiķi ir atklājuši, kāda būs 2024. gada vasara

Lai samazinātu neērtības klientiem, arī turpmāk tīkla uzlabošanas darbi galvenokārt notiks naktīs. Saskaņā ar šonakt plānotajiem tīkla uzlabošanas darbiem, plkst. 02.00 “Bite Latvija” veiks tīkla sistēmas modernizāciju Balvos, Daugavpilī, Krāslavā, Ludzā, Preiļos, Rēzeknē, Alūksnē, Gulbenē, Limbažos, Madonā, Valmierā, Cēsīs un citviet.

Šo darbu rezultātā var rasties pārrāvums 2G/3G/4G/5G tīklā naktī, kas var ilgt līdz pat 5 minūtēm. Iespējams, būs nepieciešama tīklam pieslēgtās ierīces restartēšana, ja gadījumā ierīce automātiski nepieslēdzas tīklam pēc pārrāvuma.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment